Persoonlijk advies en professionals  Vast contactpersoon
 Vele jaren ervaring  Eigen productie en confectie

 

Bedrijfsprofiel

WELKOM BIJ TRANSFORM

Transform BV, gevestigd in Emmen, is vanaf 1992 actief in de digitale textieldruk, wij produceren en confectioneren mobiele presentaties van textiel. U kunt hierbij denken aan beurs en reclame producten.

Door de jarenlange ervaring heeft Transform een stabiele en betrouwbare marktpositie verworven, waardoor we in Nederland toonaangevend producent zijn van specialistische mobiele presentaties.

Door de ervaring en vakkennis van het gedreven en betrokken team ervaren klanten Transform als klantgericht, flexibel en betrouwbaar.

De klanten zijn door de diversiteit aan presentatie producten uiteenlopend, zowel in Nederland als over de grens; grote supermarktketens, retail franchisebedrijven, grote hotels, hogescholen en universiteiten, ministeries en krijgsmacht, en de top van Nederlandse artiesten, evenals (grote) MKB bedrijven en verenigingen.

Aandacht voor de klant 

Voor Transform staat altijd de wens van de klant, en de kwaliteit van het product voorop. “Elk product is een bijzonder product voor onze klanten en daar zijn we ons bewust van!”, zegt Robert Vos, directeur van Transform BV.

Door de jarenlange ervaring van de medewerkers zijn ‘kwaliteit’ en ‘flexibiliteit’ vanzelfsprekend geworden.

Het beeldmateriaal kan gemakkelijk door de klant zelf worden geupload via de website, maar wij kunnen ook helpen bij het ontwerp. Onze DTP afdeling is in staat om van ieder idee een bijzonder ontwerp te maken.

De producten van Transform worden in zeer hoge kwaliteit geproduceerd door een optimale beheersing van de digitale printtechniek. Hiernaast zijn milieubewust en duurzaam kernwoorden voor Transform aangaande materiaal en (waterbased) inkten.

Unieke presentatie-uitingen

Naast het produceren en confectioneren van presentatie producten in de vorm van vlaggen en spandoeken heeft Transform zich toegelegd op beurs producten in de vorm van marktkramenbeurs standwandbekleding, tafelkleden en presentatieschermen.

Een bijzondere toepassing van digitale textieldruk is interieurdecoratie, in de vorm van unieke rolgordijnen.

Internationaal weten klanten Transform te vinden voor het opmaken, bedrukken en confectioneren van vaandels en vaandelaccessoires.

Diverse groepen gebruiken vaandels als presentatie product: korpsen, carnavalsverenigingen, schutterijen, disputen, kerken, studentenverenigingen, harmonieorkesten.

Een vaandel kan enkelzijdig of dubbelzijdig uitgevoerd worden, u kunt één uniek vaandel of meerdere voorzien van franje, met of zonder vaandelaccessoires bestellen, alles is mogelijk. Of een nieuw vaandel i.v.m. jaartal en/of jubileum.

Hiernaast kan Transform ook een ‘lookalike’ van uw originele vaandel produceren indien het antieke vaandel bijvoorbeeld te kostbaar en te fragiel is om mee naar buiten te nemen, of als het vaandel beschadigd of verweerd is.

Als u meer informatie wenst over bovenstaande producten of voor een offerte, neem gerust contact met ons op voor prijsinformatie of advies op maat!

U kunt ook altijd de veel gestelde vragen bekijken.

Waarom bij Transform?

 Meer dan 25 jaar ervaring

 Aandacht voor de klant

 Vast contactpersoon

 

Meer over: 

© Copyright Transform BV 2018.