Persoonlijk advies en professionals  Vast contactpersoon
 Vele jaren ervaring  Eigen productie en confectie


Bedrukte Tafelkleden

Een bedrukt tafelkleed kopen? Dan bent u bij Transform aan het juiste adres. Wij bedrukken kwalitatieve tafelkleden waarbij u uw eigen ontwerp bepaalt. U presenteert uw bedrijf met onze bedrukte tafelkleden op een stijlvolle manier. De tafelkleden zijn wasmachine bestendig en kreukarm, waardoor u er jarenlang plezier van heeft.

Tafelkleden bedrukken we volvlak. In uw eigen huisstijl personaliseert u uw beursstand en/of bedrijfspresentatie tijdens open dagen of op locatie.

U kunt diverse uitvoeringen van bedrukte tafelkleden bij ons bestellen:
 Rechte en/of vierkante bedrukte tafelkleden
 Ronde
 bedrukte tafelkleden                           
 Uniek zijn onze bedrukte stretch statafelhoezen. Niet in een effen kleur zwart of wit, maar de statafelhoes geheel bedrukt met uw eigen logo of afbeelding.
 Naast bedrukte kwaliteit tafelkleden kunt u ook kiezen voor multifunctionele oplossingen zoals een bedrukte tafelloper  in combinatie met een effen tafelkleed. Een set van tafelkleed en tafelloper is breder inzetbaar als u van tevoren de tafelmaat niet weet. Ook hierbij bepaalt u uw eigen ontwerp voor de bedrukte tafelloper en de kleur van het tafelkleed.      

Tip: Een tafelkleed tot op de vloer geeft u de mogelijkheid om onder de tafel zaken te verbergen, zoals tassen, voorraden e.d.

Al onze bedrukte tafelkleden, bedrukte statafelhoezen en bedrukte tafellopers worden duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd. Door de combinatie van kwalitatief hoogwaardige textiel en organische inkten op waterbasis kunt u als klant de bedrukte tafelkleden jarenlang gebruiken. Als tijdens het gebruik het product vies wordt, kan deze gewassen worden en opnieuw gebruikt.

Kwaliteit bedrukte tafelkleden

 Textielsoort: Wij bedrukken de tafelkleden standaard in Brilliant textiel. Brilliant is stijlvol, glimt niet en geeft de opdruk optimaal weer. Ook kunt u kiezen voor onze goedkopere variant: Glanspoly textiel, deze textiel is dunner dan Brilliant.
 Bedrukking: Full colour digitaal aflopend: het hele doek wordt bedrukt, dus ook het fond.
 Afwerking: De tafelkleden worden standaard gezoomd als afwerking. Tafellopers en placemats kunnen we ook strak of warm (laser) gesneden uitvoeren, voor een strakkere uitstraling op de tafel.

Als u nog vragen heeft, of u wilt advies, zie onze veelgestelde vragen, of neem contact met ons op. 

© Copyright Transform BV 2018.