Persoonlijk advies en professionals  Vast contactpersoon
 Vele jaren ervaring  Eigen productie en confectie

FAQ Backdrops

Kan ik jullie backdrops zelf bevestigen of heb ik hulp nodig?
Het gewicht van het doek is laag, dat zal het probleem niet zijn. Maar afhankelijk van de bevestiging en het formaat kunt u dit zelf doen of heeft u hulp nodig. Een doek in frame is prima door 1 persoon te doen, maar bij een doek van bv. 400 x 800 cm of een lameldecor zullen extra handen nodig zijn.

Hoe lang gaan de backdrops mee?
De hoge kwaliteit textiel samen met onze duurzame bedrukkingstechniek geven een jarenlange levensduur.

Wat adviseren jullie als backdrop maat voor een (beginnende) band?
Dat hangt met name af van de zalen waarin u optreedt en of de band een drumpodium heeft. Een beginnende band in kleine zalen adviseren wij 200 x 300 cm of 250 x 400 cm. Voor bands in grote zalen of poppodia is de meest gangbare maat 300 x 600 cm, maar we hebben ook wel backdrops van 500 x 800 cm en groter gemaakt.

Hoe worden deze (grote) doeken afgewerkt?
Standaard worden backdrops bij Transform afgewerkt door rondom zeilringen in te slaan. Zo kan men het doek eenvoudig met bv. tie-wraps aan ter plekke aanwezige constructies (bijvoorbeeld een truss) monteren. Heeft u andere wensen i.v.m. specifieke toepassingen neem dan contact op. Transform heeft veel ervaring, confectie in eigen huis en er zijn verschillend oplossingen voor handen. (Buis, profielen, tunnels, loodveter, kabel enz.)

Ik wil bestellen. Wat moet ik doen?  
Mailt u ons dan uw NAW of bedrijfsgegevens en wat u wilt bestellen: het formaat, het aantal en de digitale bestanden. Eventuele extra informatie of vragen kunt u daar bij aangeven. Is alles duidelijk en bruikbaar dan mailen wij u een orderbevestiging/proforma en de proef (lay-out ter goedkeur). Hebben wij vragen of is het bestand niet bruikbaar, dan nemen wij contact met u op.

Hoe lever ik mijn bestanden aan?
Op onze site vindt u onze aanleverspecificaties en informatie hoe u bestanden kunt uploaden. Onze prijsstelling gaat uit van uw aanlevering van een bruikbaar digitaal bestand.

Kunnen jullie helpen met het ontwerp?
Wij helpen u graag. Bijvoorbeeld als u geen (goed) digitaal bestand heeft, of u wilt verschillende lay-out voorstellen. Ook een totaal ontwerp is in overleg bespreekbaar. Wij zijn u graag van dienst, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te overleggen.

Krijg ik ook een voorbeeld te zien voor het gedrukt wordt?
 Ja, zie bovenstaand FAQ: “ik wil bestellen.”

Wat is de levertijd?
Gemiddeld 10 werkdagen. Heeft u het sneller nodig neemt u dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

© Copyright Transform BV 2018.