Persoonlijk advies en professionals  Vast contactpersoon
 Vele jaren ervaring  Eigen productie en confectie

FAQ Standwandbekleding

Bedrukken jullie alleen textiel?
Wij bedrukken diverse textielsoorten, een aantal ziet u als u de link aanklikt. Deze hebben allemaal hun eigen specifieke eigenschappen: sommige zijn vlamvertragend, sommige zijn doorschijnend of juist heel dicht geweven. Ook PVC hoort tot de mogelijkheden.  U kunt desgewenst  een bedrukte sample ontvangen, zie onderstaand  voor meer informatie.

 

Kan ik een bedrukte staal ontvangen?
Jazeker, deze kunt u hier bestellen. Geef daarbij svp het textielproduct aan waar u een staal van wilt ontvangen. Wij sturen u dan per post een bedrukte staal toe.

 

Hoe duurzaam zijn jullie textiel producten?
De inkt wordt als het ware in de textiel getatoeëerd (sublimatietechniek) wat een bijzonder sterke, hoog UV -bestendige bedrukking geeft. Wij drukken IN de stof, waardoor de bedrukking niet kan breken of afgewreven kan worden en bijzonder duurzaam is. De meeste producten zijn machine- wasbaar en kunt u jaren mee vooruit.

 

Is de bedrukking milieuvriendelijk?  
Ja, wij gebruiken milieuvriendelijke inkten op waterbasis. Dit zijn inkten met organische pigmenten. 

Er worden geen oplosmiddelen gebruikt en iedere druppel inkt wordt direct op de goede plaats gespoten. Dit printproces vraagt geen voor – of nabehandeling van het textiel. Kortom, er zijn geen schadelijke of overtollige afvalproducten aanwezig.

 

Ik wil bestellen. Wat moet ik doen?
Mailt u ons dan uw NAW of bedrijfsgegevens en wat u wilt bestellen: het formaat, het aantal en de digitale bestanden. Eventuele extra informatie of vragen kunt u daar bij aangeven.
Is alles duidelijk en bruikbaar dan mailen wij u een orderbevestiging/proforma en de proef (lay-out ter goedkeur). Hebben wij vragen of is het bestand niet bruikbaar, dan nemen wij contact met u op.

 

Hoe moet ik mijn ontwerp aanleveren?
Op onze site vindt u onze aanleverspecificaties en informatie  hoe u bestanden kunt uploaden. Onze prijsstelling gaat uit van uw aanlevering van een bruikbaar digitaal bestand.

 

Kunnen jullie ook helpen met een ontwerp?
Wij helpen u graag. Bijvoorbeeld als u geen (goed) digitaal bestand heeft, of u wilt verschillende lay-out voorstellen zien om uit te kiezen. Ook een totaal ontwerp is in overleg bespreekbaar. 

Wij zijn u graag van dienst,  neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te overleggen.

 

Wat is de levertijd?
Onze levertijd is 10 werkdagen. Heeft u sneller iets nodig, dan zullen wij ons uiterste best doen u van dienst te zijn. Neemt u dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Indien het om grotere aantallen en/of formaten, specifieke confectie of accessoires gaat dan kan dat  een andere levertijd geven, ook dan graag even overleg.

 

Kan ik jullie producten gemakkelijk zelf monteren?

Wij hebben onze uiterste best gedaan dit zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. De railsystemen of  cassettes van de gordijnen zijn eenvoudig te monteren, de kramen en frames zijn gemakkelijk en zonder gereedschap in elkaar te zetten en bij de vlaggen leveren we clipsystemen voor snelle bevestiging aan de mast.

 

Ik heb op de site alle informatie gezien over het product waarin ik geïnteresseerd ben, maar ik heb toch nog een vraag. Kan ik bellen?
Natuurlijk. Wij zijn op werkdagen bereikbaar op telefoonnummer 0591-678282 en helpen u graag.

© Copyright Transform BV 2018.