Persoonlijk advies en professionals  Vast contactpersoon
 Vele jaren ervaring  Eigen productie en confectie

FAQ Bedrukte Tafelkleden

Kreuken jullie tafelkleden?
De toegepaste textielsoort kreukt nauwelijks. Ook als de kleden een tijdje opgevouwen liggen en u legt ze daarna op een tafel, dan strijkt u met de hand de vouwnaden glad. 

Als de tafelkleden, om wat voor reden ook, langere tijd verfrommeld hebben gelegen kunt u ze met een strijkbout strijken. Mocht dit nodig zijn vraag dan onze strijkvoorschriften op.

Welke maten tafelkleden en welke kleuren hebben jullie?
De maat kunt u zelf bepalen en is meestal afhankelijk van de tafelmaat. Zie ook “meer info rechthoekig kleed” voor de meest voorkomende uitvoeringen. De bedrukkingskleuren kunt u eveneens zelf bepalen.

Ik ga naar een beurs maar weet niet welke tafelmaat ik krijg. Wat nu?
Wij weten inmiddels door ervaring wat de meest voorkomende tafelmaten zijn. Afhankelijk van de door u gewenste uitvoering is een behoorlijk multifunctionele maat bespreekbaar.

Hoe ziet de stof eruit die jullie voor tafelkleden gebruiken?
Sterk, soepel, dicht geweven, schijnt niet door en rafelt niet. Het is gemakkelijk te transporteren en op te slaan en kreukt nauwelijks. Zie ook de hoofdpagina: “Kwaliteit”.

Voor eenmalige acties of low-budget kunnen wij ook tafelkleden van glanspoly aanbieden. Deze stof is semitransparant en glanst licht en daarom wat voordeliger in prijs.

Ik wil bestellen. Wat moet ik doen?
Mailt u ons dan uw NAW- of bedrijfsgegevens en wat u wilt bestellen: het formaat, het aantal en de digitale bestanden. Eventuele extra informatie of vragen kunt u daar bij aangeven.

Is alles duidelijk en bruikbaar dan mailen wij u een orderbevestiging/proforma en de proef (lay-out ter goedkeur). Hebben wij vragen of is het bestand niet bruikbaar, dan nemen wij contact met u op.

Hoe lever ik mijn bestanden aan?
Op onze site vindt u onze aanleverspecificaties en informatie hoe u bestanden kunt uploaden. 

Onze prijsstelling gaat uit van uw aanlevering van een bruikbaar digitaal bestand.

Kunnen jullie helpen met het ontwerp?
Wij helpen u graag. Bijvoorbeeld als u geen (goed) digitaal bestand heeft, of u wilt verschillende lay-out voorstellen. Ook een totaal ontwerp is in overleg bespreekbaar.
Wij zijn u graag van dienst, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te overleggen.

Krijg ik ook een voorbeeld te zien voor het gedrukt wordt?
 Ja, zie bovenstaand FAQ: “ik wil bestellen.”

Wat is de levertijd?
Gemiddeld 10 werkdagen. Heeft u het sneller nodig neemt u dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Blijft de bedrukking goed zitten?
Ja. Wij bedrukken volgens sublimatie techniek, waarbij de inkt als het ware in de stof wordt getatoeëerd. Dit geeft een permanente bedrukking, en samen met de toegepaste textielsoort een heel sterk en duurzaam bedrukt kleed.

© Copyright Transform BV 2018.