Persoonlijk advies en professionals  Vast contactpersoon
 Vele jaren ervaring  Eigen productie en confectie

Mijn naam is Jordy Tammes, 22 jaar en opgegroeid in Emmen. Op dit moment studeer ik Small Business and Retail Management aan de Hanzehogeschool te Groningen.

Voor mijn 3e jaars stage ben ik bij Transform terecht gekomen. Ik zal hier vanaf 5 september tot aan begin februari meewerken binnen het bedrijf en op deze manier zo veel mogelijk ervaring op te doen.  Buiten mijn stage om ben ik werkzaam als verkoopmedewerker in een bouwmarkt. Buiten mijn stage en bijbaan om besteed ik mijn vrije tijd graag aan het kijken van films en series.

Tijdens deze stage zal ik mij voornamelijk inzetten voor de online marketing/presentatie van Transform.  Denk hierbij aan het onderhouden van websitestatistieken, creëren en onderhouden van lopende advertenties en social media posts. Dit allemaal om de vernieuwde website van Transform te verbeteren en optimaal te laten presteren.

Wat vind ik van Transform?
Transform is een klein, maar super enthousiast MKB bedrijf met een passie om de wens van de klant zo goed mogelijk over te brengen op een van haar unieke producten. Hierbij wordt veel gecommuniceerd en teruggekoppeld met de klant, iets wat na mijn mening erg van belang is bij het behalen van een uniek eindresultaat.

Het personeel bij Transform is zeer open en oprecht. Ze geven mij het gevoel dat ik er gewoon bij hoor in het team!

Contactgegevens:

E: marketing@transform.nl

T: 0591-678282

 

© Copyright Transform BV 2018.