Backdrop met eigen logo - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Backdrop met eigen logo - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Backdrop met eigen logo - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Backdrop met eigen logo - needle Eigen productie en confectie

Backdrop met eigen logo

Backdrop met eigen logo - backdrop_te_koop

Backdrop met eigen logo

Wilt u graag een backdrop met eigen logo? Dan kan Transform u daarbij goed van dienst zijn. Bij ons kunt u gemakkelijk een backdrop met eigen logo verkrijgen. U levert een ontwerp aan van uw logo en deze bedrukken wij vervolgens digitaal op uw backdrop. Mocht u geen eigen ontwerp hebben dan kunnen wij u uiteraard helpen met een ontwerp voor een backdrop met eigen logo. Doordat wij digitaal bedrukken kunnen wij heel nauwkeurig, met de hoogste resolutie en kleurweergave uw ontwerp op uw backdrop bedrukken. Daarna zorgen wij ervoor dat de inkten goed in het textiel gaan zitten en u het backdrop uit kunt wassen en oprollen zonder dat deze zijn kleur verliest.

Direct backdrop met eigen logo bestellen bij Transform? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Meer informatie over een backdrop met eigen logo van Transform? Bezoek dan onze productpagina.  Voor overige vragen over een backdrop met eigen logo kunt u gerust contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met een backdrop met eigen logo!

Een backdrop met eigen logo bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Backdrops concert 1028
Offerte aanvragen

Backdrop
Een bedrukte backdrop achter de band geeft sfeer en herkenbaarheid. De bandnaam groot, eventueel met internetadres erbij en uw publiek kan u ook na het concert gemakkelijk vinden.

Speelt uw band voornamelijk in bars en kleine zalen, dan adviseren wij een hoogte van maximaal 250 cm vanwege de gemiddelde plafondhoogte. Bij grotere zalen, theater of poppodia kan dit uiteraard hoger zijn. Belgische bands weten ons ook goed te vinden, de maatadviezen voor Belgie zijn hetzelfde.

Stand-alone
Transform kan backdrops ook inclusief lichtgewicht aluminium spanframes leveren. Door eenvoudige paskoppelingen en een handig noppentape doek-kliksysteem is het flexibel opzetten van een strakke, vrijstaande visual snel uitvoerbaar. Overal. Zonder gereedschap. U bent hierdoor niet afhankelijk van plaatselijke bevestigingsmogelijkheden. De frames zijn maximaal 250 cm hoog, breedte in overleg.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Decorbanieren 1029
Offerte aanvragen

Decorbanieren / lamellendecor

Full colour bedrukte banieren zijn smalle lange banen textiel, die bij onbekende of wisselende hoogte en breedte van een podium kunnen worden opgehangen. Bent u niet altijd bekend met de afmetingen van het podium waar u staat, dan bent u daar met deze multifunctionele vorm minder afhankelijk van.

Een lamellendecor is een bijzondere manier om een groot achtergrondbeeld te creëren bestaande uit losse lamelbanieren. Deze lamellen worden met grafische overlap gedrukt en voorzien van klittenbandstroken om de lamellen onderling weer aan elkaar te koppelen.

Bij een decor bestaand uit meerdere losse banieren en rekening houdend met de opdruk, kunt u 1 of meer banieren weglaten als uw toneel een keer wat kleiner is.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Podiumdoeken 1030
Offerte aanvragen

Theaterdoeken of Podiumdoeken

Bedrukte theater- of podiumdoeken zijn grote doeken bedrukt in een thema, logo of foto, waarmee u een sfeer creeert die past bij het optreden.

Enkele voorbeelden:

Backdrop met eigen logo - pijl Kindertheater met een sprookjesbos decor of een kleurig, feestelijk decor
Backdrop met eigen logo - pijl Kersttoneel met een Anton Pieckachtig- of sneeuw-kerst-lichtjes decor
Backdrop met eigen logo - pijl Musical met bijpassend decor (skyline, danszaal, highschool, stad, tropisch ed)
Backdrop met eigen logo - pijl Sinterklaasviering met Sinterklaasdecor
Backdrop met eigen logo - pijl Decor in Jaren 50, 60, 70 stijl
Backdrop met eigen logo - pijl Natuurdecor (woestijn, jungle, zee)

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Themadoeken 1031
Offerte aanvragen

Thema doeken
Themadoeken zijn doeken bedrukt met een decor die een (actueel) thema of evenement laten zien.

Allemaal dezelfde of verschillend, uitvoering en afwerking in overleg.

Voor grote themadoeken verwijzen wij u graag naar onze rubriek Theater en Podiumdoeken.

Themadoeken voorbeelden:

Backdrop met eigen logo - pijl Seizoenen (lammetjes/tulpen, weidebloemen/zonstrand, herfstbladeren/wind, wintersneeuw)
Backdrop met eigen logo - pijl Thema-restaurant aankleding (bv. middeleeuwse banieren in steakhouse)
Backdrop met eigen logo - pijl Halloween, Pasen, Valentijn, Moederdag, Vaderdag, Carnaval, Koningsdag, EK/WK voetbal
Backdrop met eigen logo - pijl Dieren, planten, bloemen
Backdrop met eigen logo - pijl Aankleding thema feesten

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.