Baniervlaggen kopen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Baniervlaggen kopen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Baniervlaggen kopen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Baniervlaggen kopen - needle Eigen productie en confectie

Baniervlaggen kopen

Baniervlaggen kopen - vlaggen_06

Baniervlaggen kopen

Wilt u graag baniervlaggen kopen, maar u weet niet waar dit moet? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Transform kunt u baniervlaggen kopen van de hoogste kwaliteit. Bij Transform streven wij namelijk voortdurend naar het behalen van de hoogste kwaliteit terwijl het voor de klant betaalbaar blijft. Dat is dus ook zo voor onze baniervlaggen. Verder heeft u op het gebied van het baniervlaggen kopen vele mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld het laten bedrukken van uw eigen logo of ontwerp op baniervlaggen. Indien u nog geen eigen ontwerp heeft dan kunnen wij dit uiteraard ook voor u verzorgen.

Direct baniervlaggen kopen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie over baniervlaggen kopen? Bezoek dan onze productpagina.

Voor overige vragen over baniervlaggen kopen, kunt u gerust contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met baniervlaggen kopen!

Baniervlaggen kopen was nog nooit zo eenvoudig!

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Hoogformaat vlaggen met stormconfectie 8013
Offerte aanvragen

Ook wel baniervlaggen genoemd. Deze hangen verticaal langs de vlaggenmast. Voor de lengte van de vlag wordt over het algemeen de helft van de mast genomen.


Als Transform produceren wij de mastvlaggen met stormconfectie. Dit betekent dat onze vlaggen met stormconfectie twee keer zo lang mee gaan dan een vlag zonder stormconfectie, dit is gemeten d.m.v. duurtesten. En onze vlaggen zijn niet 2x zo duur!

Niet overtuigd?
U wilt onze stormconfectie vlaggen eerst testen? Dat kan! Vraag ons reductie-test tarief voor 2 vlaggen, om tegelijk met uw huidige vlaggen op te hangen. Andere maten op aanvraag. Max. 1 testbestelling per klant. 

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Rechte vlaggen met stormconfectie 8014
Offerte aanvragen

Rechthoekige of rechte vlaggen aan een mast of gevelstok zijn de meest gangbare vlaggen ter wereld. Een Nederlandse vlag is een mooi symbool bij nationale feestdagen, een vlag met opdruk naar uw wens met logo of foto een opvallende en originele eyecatcher.

Dubbele levensduur.
Alle bedrukte rechte vlaggen worden bij Transform voorzien van stormconfectie. Dit betekent dat uw vlag twee keer zo lang meegaat dan vlaggen zonder stormconfectie.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Gevelvlaggen 8016
Offerte aanvragen

Gevelvlaggen zijn meestal reclamevlaggen die aan een korte, schuin aan de gevel gemonteerde vlaggenstok hangen. Aan de stok kunnen zowel rechthoekige als schuine gevelvlaggen worden opgehangen.

Waarom een gevelvlag?
Is er weinig wind dan geeft de zwaartekracht een rechte vlag plooien, waardoor de afbeelding wordt vervormd. Een schuine gevelvlag is een vlag die aan de bovenkant 45 graden schuin is gesneden. Zo is de boodschap onder alle windomstandigheden goed zichtbaar en leesbaar. Standaard is een gevelvlag, zoals alle vlaggen, voorzijde bedrukt, achterzijde gespiegelde doordruk. De schuine gevelvlag kunnen wij ook als ”linkse” of “rechtse” uitvoering leveren, zodat voorbijgangers de tekst of logo altijd als leesbaar kunnen zien of, eventueel als dubbelzijdige uitvoering.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.