Beachflag bedrukken - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Beachflag bedrukken - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Beachflag bedrukken - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Beachflag bedrukken - needle Eigen productie en confectie

Beachflag bedrukken

Beachflag bedrukken - beachvlag_05

Beachflag bedrukken

Wilt u graag een beachflag bedrukken die voldoet aan al uw eisen en wensen? Dan kunnen wij bij Transform u daarbij helpen. Wij bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van beachflags. Zo kunnen wij de beachflag bedrukken met een UV vaste inkt, hierdoor blijven de beachflag kleuren en inkt beter in het textiel en vervagen ze minder snel. Transform heeft productie en confectie in eigen hand, zo kunnen wij u standaard een hoge kwaliteit en duurzaamheid van onze beachflag verzekeren.

Direct een beachflag bedrukken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie over een beachflag bedrukken? Bezoek dan onze productpagina.

Voor overige vragen over een beachflag bedrukken, kunt u gerust contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met een beachflag bedrukken.

Een beachflag bedrukken was nog nooit zo eenvoudig!

 

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Beachvlaggen 2015
Beachvlaggen / Windbanners Een beachflag is uitermate geschikt als reclame-uiting. Inzetbaar op beurzen, evenementen en markten, als permanente uiting voor uw winkel of bedrijf, of als richtingaanwijzer bij vergaderingen, seminars of bijeenkomsten. Voor onze beachflags geldt: kwaliteit. Onze mast bestaat uit een aluminium delen, de grondbevestiging is stabiel en robuust. De vlag zelf wordt uitgevoerd met een tunnel van stevig bandmateriaal.
Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Spandoeken 2018
Offerte aanvragen

Spandoeken zijn een ideaal middel om op groot formaat snel en eenvoudig uw mening of reclameboodschap te vertellen.

Spandoeken kunnen worden gebruikt voor allerlei vormen van reclame: voor de aankondiging van evenementen, attracties of manifestaties, voor schoolactiviteiten of sponsoracties, of als protestuiting bij een demonstratie. De verhouding van een spandoek geeft u meer ruimte dan een vlag, om groot en opvallend uw boodschap te verkondigen. De spandoeken zijn van grote afstand leesbaar!

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Hoogformaat vlaggen met stormconfectie 8013
Offerte aanvragen

Ook wel baniervlaggen genoemd. Deze hangen verticaal langs de vlaggenmast. Voor de lengte van de vlag wordt over het algemeen de helft van de mast genomen.


Als Transform produceren wij de mastvlaggen met stormconfectie. Dit betekent dat onze vlaggen met stormconfectie twee keer zo lang mee gaan dan een vlag zonder stormconfectie, dit is gemeten d.m.v. duurtesten. En onze vlaggen zijn niet 2x zo duur!

Niet overtuigd?
U wilt onze stormconfectie vlaggen eerst testen? Dat kan! Vraag ons reductie-test tarief voor 2 vlaggen, om tegelijk met uw huidige vlaggen op te hangen. Andere maten op aanvraag. Max. 1 testbestelling per klant. 

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Beachflags 8015
Offerte aanvragen

Een beachflag is uitermate geschikt als reclame-uiting. Het is inzetbaar op beurzen, evenementen en markten, als permanente uiting voor uw winkel of bedrijf, of als richtingaanwijzer bij vergaderingen, seminars of bijeenkomsten.

Voor onze beachflags geldt: kwaliteit. Onze mast bestaat uit aluminium delen en de grondbevestiging is stabiel en robuust. De vlag zelf wordt uitgevoerd met een tunnel van stevig bandmateriaal.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.