Beachflag bestellen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Beachflag bestellen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Beachflag bestellen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Beachflag bestellen - needle Eigen productie en confectie

Beachflag bestellen

Beachflag bestellen - beachvlag_03

Beachflag bestellen

Wilt u een beachflag bestellen? Dan bent u bij Transform B.V. op het juiste adres! Wij zijn dé specialist in het bedrukken van beachflags en andere textiel producten. Bij ons kunt u kiezen tussen verschillende formaten en afwerkingen. Al onze beachflags worden bedrukt met UV-vaste inkt. Dit betekent dat de vlaggen langer mee gaan doordat deze minder snel vervaagd worden door zonlicht.

Waarom een beachflag bestellen bij Transform? Wij leveren duurzame vlaggen van hoge kwaliteit en tevens leveren we erg snel.

Direct een beachflag bestellen bij Transform? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie over een beachflag bestellen? Bezoek dan onze productpagina. Voor overige vragen over een beachflag bestellen, kunt u gerust contact opnemen met één van onze medewerkers Wij helpen u graag verder met een beachflag bestellen!

Een beachflag bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Beachvlaggen 2015
Beachvlaggen / Windbanners Een beachflag is uitermate geschikt als reclame-uiting. Inzetbaar op beurzen, evenementen en markten, als permanente uiting voor uw winkel of bedrijf, of als richtingaanwijzer bij vergaderingen, seminars of bijeenkomsten. Voor onze beachflags geldt: kwaliteit. Onze mast bestaat uit een aluminium delen, de grondbevestiging is stabiel en robuust. De vlag zelf wordt uitgevoerd met een tunnel van stevig bandmateriaal.
Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Beachflags 8015
Offerte aanvragen

Een beachflag is uitermate geschikt als reclame-uiting. Het is inzetbaar op beurzen, evenementen en markten, als permanente uiting voor uw winkel of bedrijf, of als richtingaanwijzer bij vergaderingen, seminars of bijeenkomsten.

Voor onze beachflags geldt: kwaliteit. Onze mast bestaat uit aluminium delen en de grondbevestiging is stabiel en robuust. De vlag zelf wordt uitgevoerd met een tunnel van stevig bandmateriaal.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Gevelvlaggen 8016
Offerte aanvragen

Gevelvlaggen zijn meestal reclamevlaggen die aan een korte, schuin aan de gevel gemonteerde vlaggenstok hangen. Aan de stok kunnen zowel rechthoekige als schuine gevelvlaggen worden opgehangen.

Waarom een gevelvlag?
Is er weinig wind dan geeft de zwaartekracht een rechte vlag plooien, waardoor de afbeelding wordt vervormd. Een schuine gevelvlag is een vlag die aan de bovenkant 45 graden schuin is gesneden. Zo is de boodschap onder alle windomstandigheden goed zichtbaar en leesbaar. Standaard is een gevelvlag, zoals alle vlaggen, voorzijde bedrukt, achterzijde gespiegelde doordruk. De schuine gevelvlag kunnen wij ook als ”linkse” of “rechtse” uitvoering leveren, zodat voorbijgangers de tekst of logo altijd als leesbaar kunnen zien of, eventueel als dubbelzijdige uitvoering.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.