Bedrukt tafelkleed bestellen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Bedrukt tafelkleed bestellen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Bedrukt tafelkleed bestellen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Bedrukt tafelkleed bestellen - needle Eigen productie en confectie

Bedrukt tafelkleed bestellen

Bedrukt tafelkleed bestellen - heineken

Bedrukt tafelkleed bestellen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar textielbedrijf waar u een bedrukt tafelkleed kunt bestellen? Dan is Transform het bedrijf waarnaar u op zoek bent geweest. Bij Transform kunt u tafelkleden laten bedrukken met de opdruk die u graag wilt. Ook maken wij het bedrukte tafelkleed in het gewenste formaat. Wilt u graag advies? Geen probleem, bij Transform denken wij graag met u mee.

Direct een tafelkleed bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie over een bedrukt tafelkleed bestellen? Bezoek dan onze productpagina.

voor overige vragen over een bedrukt tafelkleed bestellen, kunt u gerust contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met een bedrukt tafelkleed bestellen.

Een bedrukt tafelkleed bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

 

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Rechthoekige tafelkleden 2023
Offerte aanvragen

Bedrukte rechthoekige of vierkante tafelkleden zijn multifunctioneel inzetbaar. We maken de tafelkleden in diverse uitvoeringen en natuurlijk door u zelf te bepalen qua maatvoering.

Wij krijgen vaak de vraag wat de meest voorkomende tafelkleedmaat is, omdat het bedrukte rechte tafelkleed op verschillende, of van te voren onbekende tafelmaten gebruikt moet worden.

De TAFELKLEED maat 175 x 310 cm is een erg praktische maatvoering, deze kan gebruikt worden voor beurstafels vanaf 160 cm tot 200 cm breed.

Afhankelijk van de hoogte en de breedte van de tafel valt bij een tafel van 160 cm breed in veel gevallen het bedrukte tafelkleed aan 3-zijden op de grond en is aan de achterkant 20 cm afhangend. 

Natuurlijk adviseren wij u graag over de beste oplossing voor uw bedrukte tafelkleed of tafelkleden indien u een andere maatvoering van de tafel heeft.

Neem telefonisch contact op 0591-678282 of stuur een email naar Joke.

U kunt ook direct een offerte aanvragen:

De meest voorkomende uitvoeringen van bedrukte rechte tafelkleden zijn:

Bedrukt tafelkleed bestellen - pijl Bekleding blad en 20 cm afhangend
Bedrukt tafelkleed bestellen - pijl Bekleding blad en 40 cm afhangend
Bedrukt tafelkleed bestellen - pijl Bekleding blad, voorkant en zijkanten tot de vloer, achter 20 cm afhangend
Bedrukt tafelkleed bestellen - pijl Bekleding blad en rondom tot de vloer.

 

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Ronde tafelkleden 2024
Offerte aanvragen

Voor een verzorgde aankleding voor een ronde of ovale tafel zijn onze bedrukte ronde tafelkleden een meerwaarde.

Indien er aan een tafel wordt gezeten dan adviseren wij bedrukte ronde tafelkleden met 20 cm afhang, dit raakt de bovenbenen over het algemeen net niet.

De meest voorkomende uitvoeringen van de ronde tafelkleden zijn:
Bedrukt tafelkleed bestellen - pijl Bekleding blad en 20 cm afhangend
Bedrukt tafelkleed bestellen - pijl Bekleding blad en 40 cm afhangend
Bedrukt tafelkleed bestellen - pijl Bekleding blad, voorkant en zijkanten tot de vloer, achter 20 cm afhangend
Bedrukt tafelkleed bestellen - pijl Bekleding blad en rondom tot de vloer

Natuurlijk adviseren wij u graag over de beste oplossing voor uw bedrukte ronde tafelkleed of tafelkleden. Neem telefonisch contact op met Joke op telnr 0591-678282 of stuur een email naar Joke.

U kunt ook direct een offerte aanvragen:

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Statafelhoezen en top-decks 2044
Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar bedrukte bekleding voor uw statafels, dan bent u bij Transform aan het juiste adres! Wij bieden bedrukte statafelbekleding als stretchhoesvolledige rechte hoes of alleen een topdeck.

Hiernaast kunt u ook kiezen voor bedrukte stretch statafelhoezen met uw eigen logo of afbeelding, dit is een unieke mogelijkheid. De opdruk van een beeltenis of logo is mogelijk op vijf zijden van de statafelrok: de bovenkant en de vier zijkanten.

De statafelrokken zijn gemaakt van een hoogwaardige polyester-spandex stretchstof. Al onze bedrukte statafelhoezen zijn wasbaar tot 30°C en kleurecht.

U kunt bij ons zowel de bedrukte stretchstatafelhoes bestellen als ook de statafel. Er zijn doorgaans twee typen statafels in omloop; de statafel met schaarvoet en de statafel met centrale voet. Voor beide type tafels zijn er statafelrokken beschikbaar.

Een bedrukte topdeck is een snelle oplossing bij statafels met een effen stretch hoes.

Natuurlijk adviseren wij u graag over de beste oplossing voor een bedrukte statafelhoes. Neem telefonisch contact op met Joke op telnr 0591-678282 of stuur een email naar Joke

U kunt ook direct een

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.