Bedrukte tafelkleden kopen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Bedrukte tafelkleden kopen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Bedrukte tafelkleden kopen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Bedrukte tafelkleden kopen - needle Eigen productie en confectie

Bedrukte tafelkleden kopen

Bedrukte tafelkleden kopen - to_increase

Bedrukte tafelkleden kopen

Wilt u graag bedrukte tafelkleden kopen? Dan bent u bij Transform zeker aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk gemakkelijk bedrukte tafelkleden kopen en bovendien zijn ze erg prijsgunstig. Verder bieden wij vele mogelijkheden op het gebied van bedrukte tafelkleden kopen. Wilt u bijvoorbeeld uw eigen logo of ontwerp op bedrukte tafelkleden? Dan is dit zeker mogelijk. Heeft u echter geen eigen ontwerp dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Meer informatie over onze bedrukte tafelkleden kunt u vinden op onze productpagina.

Wilt u direct bedrukte tafelkleden kopen? Vraag dan een offerte aan.

Heeft u nog andere vragen? Aarzel niet en neem contact op met ons.

Bedrukte tafelkleden kopen was nog nooit zo eenvoudig!

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Ronde tafelkleden 2024
Offerte aanvragen

Voor een verzorgde aankleding voor een ronde of ovale tafel zijn onze bedrukte ronde tafelkleden een meerwaarde.

Indien er aan een tafel wordt gezeten dan adviseren wij bedrukte ronde tafelkleden met 20 cm afhang, dit raakt de bovenbenen over het algemeen net niet.

De meest voorkomende uitvoeringen van de ronde tafelkleden zijn:
Bedrukte tafelkleden kopen - pijl Bekleding blad en 20 cm afhangend
Bedrukte tafelkleden kopen - pijl Bekleding blad en 40 cm afhangend
Bedrukte tafelkleden kopen - pijl Bekleding blad, voorkant en zijkanten tot de vloer, achter 20 cm afhangend
Bedrukte tafelkleden kopen - pijl Bekleding blad en rondom tot de vloer

Natuurlijk adviseren wij u graag over de beste oplossing voor uw bedrukte ronde tafelkleed of tafelkleden. Neem telefonisch contact op met Joke op telnr 0591-678282 of stuur een email naar Joke.

U kunt ook direct een offerte aanvragen:

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Tafellopers 2025
Offerte aanvragen

Een bedrukte tafelloper is prijsgunstig en praktisch toe te passen voor: (beurs)tafel, katheder, lessenaar, counter, balie etc. 

Bestelt u de bedrukte loper samen met een effen kleed bedrukt in bijvoorbeeld huisstijlkleur, dan heeft u een multifunctionele combinatie die voor diverse tafelmaten inzetbaar is: uw logo zal altijd opvallend zichtbaar zijn.


Graag informeren we u over de mogelijkheden, neem dan s.v.p. contact met ons op.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Statafelhoezen en top-decks 2044
Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar bedrukte bekleding voor uw statafels, dan bent u bij Transform aan het juiste adres! Wij bieden bedrukte statafelbekleding als stretchhoesvolledige rechte hoes of alleen een topdeck.

Hiernaast kunt u ook kiezen voor bedrukte stretch statafelhoezen met uw eigen logo of afbeelding, dit is een unieke mogelijkheid. De opdruk van een beeltenis of logo is mogelijk op vijf zijden van de statafelrok: de bovenkant en de vier zijkanten.

De statafelrokken zijn gemaakt van een hoogwaardige polyester-spandex stretchstof. Al onze bedrukte statafelhoezen zijn wasbaar tot 30°C en kleurecht.

U kunt bij ons zowel de bedrukte stretchstatafelhoes bestellen als ook de statafel. Er zijn doorgaans twee typen statafels in omloop; de statafel met schaarvoet en de statafel met centrale voet. Voor beide type tafels zijn er statafelrokken beschikbaar.

Een bedrukte topdeck is een snelle oplossing bij statafels met een effen stretch hoes.

Natuurlijk adviseren wij u graag over de beste oplossing voor een bedrukte statafelhoes. Neem telefonisch contact op met Joke op telnr 0591-678282 of stuur een email naar Joke

U kunt ook direct een

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.