Bedrukte tafellakens bestellen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Bedrukte tafellakens bestellen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Bedrukte tafellakens bestellen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Bedrukte tafellakens bestellen - needle Eigen productie en confectie

Bedrukte tafellakens bestellen

Bedrukte tafellakens bestellen - tafelkleden_08

Bedrukte tafellakens bestellen

Wilt u graag bedrukte tafellakens bestellen? Dat kan bij Transform, een digitale textieldrukkerij, heel gemakkelijk. U levert ons een ontwerp aan die wij vervolgens op de gewenste tafellakens bedrukken. U kunt zelf het formaat en de afwerking kiezen. Al onze tafellakens kunnen worden bedrukt met wat u ook maar wilt. Alle tafellakens zijn ook uitwasbaar en daardoor zeer duurzaam.

Meer informatie over bedrukte tafellakens bestellen vindt u hier.

Wilt u gelijk bedrukte tafellakens bestellen? Vraag dan een offerte aan.

Voor overige vragen kunt u hier contact opnemen met één van onze deskundige medewerkers.

 

 

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Statafelhoezen en top-decks 2044
Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar bedrukte bekleding voor uw statafels, dan bent u bij Transform aan het juiste adres! Wij bieden bedrukte statafelbekleding als stretchhoesvolledige rechte hoes of alleen een topdeck.

Hiernaast kunt u ook kiezen voor bedrukte stretch statafelhoezen met uw eigen logo of afbeelding, dit is een unieke mogelijkheid. De opdruk van een beeltenis of logo is mogelijk op vijf zijden van de statafelrok: de bovenkant en de vier zijkanten.

De statafelrokken zijn gemaakt van een hoogwaardige polyester-spandex stretchstof. Al onze bedrukte statafelhoezen zijn wasbaar tot 30°C en kleurecht.

U kunt bij ons zowel de bedrukte stretchstatafelhoes bestellen als ook de statafel. Er zijn doorgaans twee typen statafels in omloop; de statafel met schaarvoet en de statafel met centrale voet. Voor beide type tafels zijn er statafelrokken beschikbaar.

Een bedrukte topdeck is een snelle oplossing bij statafels met een effen stretch hoes.

Natuurlijk adviseren wij u graag over de beste oplossing voor een bedrukte statafelhoes. Neem telefonisch contact op met Joke op telnr 0591-678282 of stuur een email naar Joke

U kunt ook direct een

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.