Bedrukte tafellakens kopen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Bedrukte tafellakens kopen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Bedrukte tafellakens kopen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Bedrukte tafellakens kopen - needle Eigen productie en confectie

Bedrukte tafellakens kopen

Bedrukte tafellakens kopen - tafelkleden_23

Bedrukte tafellakens kopen

Wij vernemen dat u bedrukte tafellakens wilt kopen. Bij Transform heeft u een ruime keuze, omdat wij speciaal op maat tafellakens maken en bedrukken. Een gepersonaliseerd tafellaken komt erg van pas als u bijvoorbeeld als bedrijf op een beurs aanwezig bent. De afbeelding die u aanlevert wordt met de hoogste resolutie afgedrukt op textiel. Vervolgens wordt deze met de hand geconfectioneerd.

Waar wacht u nog op? Kies vandaag nog voor de bedrukte tafellakens van Transform door hier contact op te nemen met één van onze deskundige medewerkers.

Wilt u eerst liever wat extra informatie over bedrukte tafellakens kopen? Klik dan hier.

 

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Tafellopers 2025
Offerte aanvragen

Een bedrukte tafelloper is prijsgunstig en praktisch toe te passen voor: (beurs)tafel, katheder, lessenaar, counter, balie etc. 

Bestelt u de bedrukte loper samen met een effen kleed bedrukt in bijvoorbeeld huisstijlkleur, dan heeft u een multifunctionele combinatie die voor diverse tafelmaten inzetbaar is: uw logo zal altijd opvallend zichtbaar zijn.


Graag informeren we u over de mogelijkheden, neem dan s.v.p. contact met ons op.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Statafelhoezen en top-decks 2044
Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar bedrukte bekleding voor uw statafels, dan bent u bij Transform aan het juiste adres! Wij bieden bedrukte statafelbekleding als stretchhoesvolledige rechte hoes of alleen een topdeck.

Hiernaast kunt u ook kiezen voor bedrukte stretch statafelhoezen met uw eigen logo of afbeelding, dit is een unieke mogelijkheid. De opdruk van een beeltenis of logo is mogelijk op vijf zijden van de statafelrok: de bovenkant en de vier zijkanten.

De statafelrokken zijn gemaakt van een hoogwaardige polyester-spandex stretchstof. Al onze bedrukte statafelhoezen zijn wasbaar tot 30°C en kleurecht.

U kunt bij ons zowel de bedrukte stretchstatafelhoes bestellen als ook de statafel. Er zijn doorgaans twee typen statafels in omloop; de statafel met schaarvoet en de statafel met centrale voet. Voor beide type tafels zijn er statafelrokken beschikbaar.

Een bedrukte topdeck is een snelle oplossing bij statafels met een effen stretch hoes.

Natuurlijk adviseren wij u graag over de beste oplossing voor een bedrukte statafelhoes. Neem telefonisch contact op met Joke op telnr 0591-678282 of stuur een email naar Joke

U kunt ook direct een

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.