Beursdoeken - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Beursdoeken - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Beursdoeken - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Beursdoeken - needle Eigen productie en confectie

Beursdoeken

Beursdoeken - standwandbekleding_laten_maken

Beursdoeken

Wanneer u opzoek bent naar beursdoeken of bedrukking van uw beurswand dan bent u bij Transform aan het juiste adres!

Bij Transform kunt u uw beursdoeken laten bedrukken! Transform is een digitale textieldrukkerij, wij bedrukken uw wensen en afbeelding op textiel banen waarmee u zeer gemakkelijk uw beurswanden bekleedt. Ook bedrukken wij beursdoeken om zo in een geheel uw beurswand te bekleden.

De beursstand- of beursdoekbekleding kunt u d.m.v. losse spandbanieren bevestigen aan de standaard systeem-wanden van de beursstand. Deze spanbanieren worden full colour digitaal bedrukt op het materiaal Brilliant textiel. Afmetingen van deze spanbanieren zijn, hxb: 248x95 > 95cm. (breedt van spanbanieren is afhankelijk van de paneelbreedte), meest voorkomende maat is 95cm. breed. Onze beursdoeken zijn prijsgunstig, duurzaam en eenvoudig te monteren!

Direct beursdoeken kopen bij Transform? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie over beursdoeken kopen bij Transform? Bezoek dan onze productpagina.

Voor overige vragen over beursdoeken kunt u gerust contact opnemen met één van onze medewerkers! Wij helpen u graag verder met beursdoeken bestellen!

Beursdoeken bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

© Copyright Transform BV 2018.