Beursstand bekleding - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Beursstand bekleding - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Beursstand bekleding - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Beursstand bekleding - needle Eigen productie en confectie

Beursstand bekleding

Beursstand bekleding - standwandbekleding_in_emmen

Beursstand bekleding

De beursstand bekleding kunt u d.m.v. losse spandbanieren bevestigen aan de standaard systeem-wanden van de beursstand. Deze spanbanieren worden full colour digitaal bedrukt op het materiaal Brillian textiel. Afmetingen van deze spanbanieren zijn, hxb: 248x95 > 95cm. ( breedt van spanbanieren is afhankelijk van de paneelbreedte, meest voorkomende maat is 95cm. breed.

De spanbanieren worden met noppentape afgewerkt en zijn een duurzame oplossing welke jarenlang kan worden toegepast. Ze zijn snel en eenvoudig te monteren en demonteren aan de aluminium profielen van standaard systeemwanden.

Direct beursstand bekleding bestellen bij Transform? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie over beursstand bekleding bestellen? Bezoek dan onze productpagina.

Voor overige vragen over beursstand bekleding, kunt u gerust contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met uw beursstand bekleding.

Beursstand bekleding bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

© Copyright Transform BV 2018.