Demontabele marktkraam ontwerpen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Demontabele marktkraam ontwerpen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Demontabele marktkraam ontwerpen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Demontabele marktkraam ontwerpen - needle Eigen productie en confectie

Demontabele marktkraam ontwerpen

Demontabele marktkraam ontwerpen - marktkramen_brandweer_haaglanden

Demontabele marktkraam ontwerpen

Bent u op zoek naar demontabele marktkramen? Wilt u een demontabele marktkraam ontwerpen? Bij ons bent u op het juiste adres! Bij ons kunt u demontabele marktkramen ontwerpen van hoge kwaliteit, die gemakkelijk in elkaar te zetten zijn en tevens gemakkelijk te vervoeren.

Een demontabele marktkraam ontwerpen was nog nooit zo makkelijk. U levert een ontwerp bij ons aan en wij gaan hier mee aan de slag! Ook als u geen ontwerp heeft is dit geen probleem. Wij helpen u graag met uw persoonlijke demontabele marktkraam ontwerpen.

Direct een demontabele marktkraam ontwerpen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Meer informatie over de demontabele marktkramen van Transform? Bezoek dan onze productpagina.

Heeft u nog overige vragen over een demontabele marktkraam ontwerpen? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met een demontabele marktkraam ontwerpen!

Een demontabele marktkraam ontwerpen was nog nooit zo eenvoudig!

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Topmodel marktkraam Enterprise 2002
Offerte aanvragen

Wanneer de Enterprise:
Demontabele marktkraam ontwerpen - punt Bij een zware belasting op het tafeldeel. De Enterprise is tot 300 kilogram belastbaar.
Demontabele marktkraam ontwerpen - punt Buitengebruik: De Enterprise heeft een stevige, robuuste opbouw van aluminium onderdelen.
Demontabele marktkraam ontwerpen - punt Werken achter de marktkraam: Het tafeldeel heeft de ideale werkhoogte van 85 cm.
Demontabele marktkraam ontwerpen - punt De Enterprise is zowel binnen als buiten te gebruiken.
Demontabele marktkraam ontwerpen - punt Additionele accessoires: Stelvoeten (waterpas), wielen en Overdekte Achterwand of extra bedrukte rok en/of dakdoek.

Gebruik en demonstratie
Al onze marktkramen zijn zeer eenvoudig en met één persoon te hanteren. Het volledig opzetten van één Enterprise kraam duurt slechts enkele minuten. Om u te laten zien hoe eenvoudig het opzetten van een marktkraam is, zie onze demonstratiefilm onder aan deze pagina. U ontvangt bij bestelling van de kraam een handleiding.

Bekijk hier de demonstratie video

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Royale marktkraam Voyager 3001
Offerte aanvragen

Wanneer de VOYAGER
Demontabele marktkraam ontwerpen - punt Als presentatiekraam met een grote tafel. De tafel van de Voyager is 183 cm lang.
Demontabele marktkraam ontwerpen - punt In elke auto mee te nemen door het compacte inklapbare tafeldeel met handvat.
Demontabele marktkraam ontwerpen - punt Neemt weinig opbergruimte in. 
Demontabele marktkraam ontwerpen - punt
 Belastbaar tot 100 kilogram.
Demontabele marktkraam ontwerpen - punt De Voyager is binnen te gebruiken. 
Demontabele marktkraam ontwerpen - punt Door het dak-en omrokdoek in uw eigen huisstijl te bedrukken is de Voyager een verlengstuk van uw communicatie uitingen. 

 

Gebruik en demonstratie
Al onze kramen zijn zeer eenvoudig en met één persoon te hanteren. Het volledig opzetten van één kraam duurt slechts enkele minuten. Om u te laten zien hoe eenvoudig het opzetten van een kraam is, zie onze handleiding.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Volume kraam Babylon 3003
Offerte aanvragen

Wanneer de Babylon
Demontabele marktkraam ontwerpen - punt
 Bij een bestelling van 5 kramen of meer.
Demontabele marktkraam ontwerpen - punt Prijsgunstig doordat er meerdere kramen tegelijk worden besteld.
Demontabele marktkraam ontwerpen - punt Snel in huis: levertermijn van gemiddeld 2 weken. 
Demontabele marktkraam ontwerpen - punt Belastbaar tot 100 kilogram.
Demontabele marktkraam ontwerpen - punt De Babylon is zowel voor binnen- als buitengebruik.

 

Gebruik en demonstratie
Al onze kramen zijn zeer eenvoudig en met één persoon te hanteren. Het volledig opzetten van één kraam duurt slechts enkele minuten. Om u te laten zien hoe eenvoudig het opzetten van een kraam is, zie onze handleiding.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Informatiebalie 3004
Offerte aanvragen

Wanneer de Informatiebalie:
Demontabele marktkraam ontwerpen - punt Als een strakke balie, informatiestand of counter meer gewenst is dan een kraamuitstraling.
Demontabele marktkraam ontwerpen - punt Voor een opvallende actie, evenement, informatievoorziening, wegwijzer e.d.
Demontabele marktkraam ontwerpen - punt Tafeldeel naar keuze van Enterprise, Voyager of Babylon. Maten en belastbaarheid zijn gelijk.
Demontabele marktkraam ontwerpen - punt De opbouw bestaat uit aluminium delen en een naar wens bedrukte banner.

Heeft u al een kraam van ons?
Dan kunt u volstaan met de aanschaf van de opbouw en is uw kraam voor nog veel meer toepassingen inzetbaar.

Met deze optionele opbouw erbij kunt u uw kraam inzetten zoals u altijd deed, maar ook toepassen bij gelegenheden waarbij een strakke, duidelijke balie of counter meer gewenst is dan de kraamuitstraling.

Gebruiksgemak

Al onze kramen en informatiebalies zijn zeer eenvoudig en met één persoon te hanteren. Het volledig opzetten van een informatiebalie duurt slechts enkele minuten.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Verlengde overdekte achterwand 3090

Verlengde overdekte achterwand

 

Om nog meer ruimte te hebben en droog te staan als het regent met de marktkraam Enterprise bieden wij de mogelijkheid voor een verlengde overdekte achterwand. Deze achterwand wordt bevestigd aan de luifel van de marktkraam.

Deze verlengde overdekte achterwand is een echte 'eye-catcher', uitgevoerd in uw eigen huisstijl of met grote afbeelding. De achterwand kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig worden bedrukt. 

De dubbelzijdig bedrukte verlengde achterwand is erg interessant als de kraam los staat en er mensen achter de marktkraam langs lopen.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.