Dispuut vaandels kopen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Dispuut vaandels kopen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Dispuut vaandels kopen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Dispuut vaandels kopen - needle Eigen productie en confectie

Dispuut vaandels kopen

Dispuut vaandels kopen - burrys_balls

Dispuut vaandels kopen

U bent waarschijnlijk op deze pagina gekomen omdat u heeft gezocht op “dispuut vaandels kopen” of iets wat hier op lijkt. U hoeft niet verder te zoeken, want wij bij Transform hebben de oplossing voor u! Bij ons kunt u uw dispuut vaandels kopen. Wij maken namelijk dispuut vaandels op maat. Wilt u bijvoorbeeld uw eigen logo of ontwerp op een vaandel bedrukken? Dat is geen probleem bij Transform. Heeft u echter nog geen eigen ontwerp, dan kunnen wij ook deze voor u verzorgen!

Direct dispuut vaandels kopen bij Transform? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie over dispuut vaandels kopen? Bezoek dan onze productpagina.

Meer informatie over de mogelijkheden van dispuut vaandels kopen? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met dispuut vaandels kopen!

Dispuut vaandels kopen was nog nooit zo eenvoudig!

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Studentenvereniging vaandel / Dispuutvereniging vaandel 7015
Offerte aanvragen

Studentenvereniging vaandel / Dispuutvereniging vaandel
Studenten- en dispuutverenigingen hebben vaak van oudsher een vaandel, waarop meestal het jaar van oprichting, het logo en een (latijns) credo te zien zijn.

Een vaandel kopen was vroeger redelijk prijzig, waardoor de aanschaf met name bij kleinere verenigingen wat lastiger was.

Prijsgunstig
Onze bedrukte vaandels zijn prijsgunstig, waardoor ook kleinere verenigingen de mogelijkheid hebben een vaandel te laten maken.

Verenigingen die al een vaandel hebben, kunnen bij ons een digitale kopie laten maken met het huidige vaandel als basis. Deze zal sterk, duurzaam en buitenbestendig zijn, waardoor u het originele vaandel niet hoeft te belasten.

Ook een jubileum (10-, 25-, of 50-jarig bestaan) kan reden zijn om een nieuw vaandel te kopen. Eventueel met een nieuw logo of credo, of het jubileum met de jaartallen vermeld.

Huisvaandel of Loopvaandel
Vaandels maken wij voor studenten- en dispuutverenigingen meestal als loopvaandel of als huisvaandel:

Dispuut vaandels kopen - pijl Een loopvaandel wordt meestal gebruikt bij debatten of vergaderingen, staand bij de groep of achter de spreker, of gedragen in een optocht of een gezamenlijk student-event.
Dispuut vaandels kopen - pijl Een huisvaandel wordt meestal enkelzijdig uitgevoerd en hangt aan een vaandelstok aan de muur van het studentenhuis of verenigingshuis. Het is niet zozeer een vaandel wat extern uitgedragen wordt, maar meer een vaste gezamenlijke waarde in het gemeenschappelijk huis.

Offerte aanvragen
Meer info

© Copyright Transform BV 2018.