Duurzame vlaggen bestellen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Duurzame vlaggen bestellen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Duurzame vlaggen bestellen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Duurzame vlaggen bestellen - needle Eigen productie en confectie

Duurzame vlaggen bestellen

Duurzame vlaggen bestellen - hoogformaatvlaggen_04

Duurzame vlaggen bestellen

Heeft u gezocht op iets dergelijks zoals “duurzame vlaggen bestellen”? Dan bent u bij Transform, de digitale textieldrukkerij voor iedereen, aan het juiste adres. Wij hebben productie en confectie in eigen hand, zo kunnen wij u een hoge duurzaamheid en kwaliteit garanderen van onze duurzame vlaggen. Om zelf duurzame vlaggen te bestellen bij ons zijn wij uw ontwerp nodig, deze bedrukken en sublimeren wij vervolgens op de gewenste duurzame vlaggen. Onze vlaggen kunnen worden voorzien van stormconfectie en worden bedrukt met een UV vaste inkt.

U kunt hier naartoe gaan om contact op te nemen met één van onze professionele medewerkers.

Meer informatie over duurzame vlaggen bestellen vindt u hier.

 

 

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Beachvlaggen 2015
Beachvlaggen / Windbanners Een beachflag is uitermate geschikt als reclame-uiting. Inzetbaar op beurzen, evenementen en markten, als permanente uiting voor uw winkel of bedrijf, of als richtingaanwijzer bij vergaderingen, seminars of bijeenkomsten. Voor onze beachflags geldt: kwaliteit. Onze mast bestaat uit een aluminium delen, de grondbevestiging is stabiel en robuust. De vlag zelf wordt uitgevoerd met een tunnel van stevig bandmateriaal.
Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Rechte vlaggen met stormconfectie 8014
Offerte aanvragen

Rechthoekige of rechte vlaggen aan een mast of gevelstok zijn de meest gangbare vlaggen ter wereld. Een Nederlandse vlag is een mooi symbool bij nationale feestdagen, een vlag met opdruk naar uw wens met logo of foto een opvallende en originele eyecatcher.

Dubbele levensduur.
Alle bedrukte rechte vlaggen worden bij Transform voorzien van stormconfectie. Dit betekent dat uw vlag twee keer zo lang meegaat dan vlaggen zonder stormconfectie.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Gevelvlaggen 8016
Offerte aanvragen

Gevelvlaggen zijn meestal reclamevlaggen die aan een korte, schuin aan de gevel gemonteerde vlaggenstok hangen. Aan de stok kunnen zowel rechthoekige als schuine gevelvlaggen worden opgehangen.

Waarom een gevelvlag?
Is er weinig wind dan geeft de zwaartekracht een rechte vlag plooien, waardoor de afbeelding wordt vervormd. Een schuine gevelvlag is een vlag die aan de bovenkant 45 graden schuin is gesneden. Zo is de boodschap onder alle windomstandigheden goed zichtbaar en leesbaar. Standaard is een gevelvlag, zoals alle vlaggen, voorzijde bedrukt, achterzijde gespiegelde doordruk. De schuine gevelvlag kunnen wij ook als ”linkse” of “rechtse” uitvoering leveren, zodat voorbijgangers de tekst of logo altijd als leesbaar kunnen zien of, eventueel als dubbelzijdige uitvoering.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.