Gevelvlaggen met eigen logo - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Gevelvlaggen met eigen logo - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Gevelvlaggen met eigen logo - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Gevelvlaggen met eigen logo - needle Eigen productie en confectie

Gevelvlaggen met eigen logo

Gevelvlaggen met eigen logo - gevelvlaggen_02

Bent u op zoek naar gevelvlaggen met eigen logo? Transform is een digitale textieldrukkerij en wij maken en bedrukken alle gevelvlaggen met eigen logo, uw logo. U levert bij ons een ontwerp aan en vervolgens bedrukken wij deze met hoge kwaliteit en UV vaste inkt op de gevelvlaggen. Gevelvlaggen met eigen logo hebben veel uitstraling en zal dan ook snel de aandacht van een klant trekken.

Nieuwsgierig naar gevelvlaggen met eigen logo laten maken? Hier kunt u contact opnemen met ons.

 

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Gevelvlaggen 8016
Offerte aanvragen

Gevelvlaggen zijn meestal reclamevlaggen die aan een korte, schuin aan de gevel gemonteerde vlaggenstok hangen. Aan de stok kunnen zowel rechthoekige als schuine gevelvlaggen worden opgehangen.

Waarom een gevelvlag?
Is er weinig wind dan geeft de zwaartekracht een rechte vlag plooien, waardoor de afbeelding wordt vervormd. Een schuine gevelvlag is een vlag die aan de bovenkant 45 graden schuin is gesneden. Zo is de boodschap onder alle windomstandigheden goed zichtbaar en leesbaar. Standaard is een gevelvlag, zoals alle vlaggen, voorzijde bedrukt, achterzijde gespiegelde doordruk. De schuine gevelvlag kunnen wij ook als ”linkse” of “rechtse” uitvoering leveren, zodat voorbijgangers de tekst of logo altijd als leesbaar kunnen zien of, eventueel als dubbelzijdige uitvoering.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.