Goedkope hoogformaat vlaggen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Goedkope hoogformaat vlaggen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Goedkope hoogformaat vlaggen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Goedkope hoogformaat vlaggen - needle Eigen productie en confectie

Goedkope hoogformaat vlaggen

Goedkope hoogformaat vlaggen - hoogformaatvlaggen_02

Goedendag. Wilt u graag goedkope hoogformaat vlaggen ontwerpen en/of bedrukken? Dan biedt Transform de uitkomst voor u. Onze vlaggen zijn goedkoop, omdat ze wel twee keer langer mee gaan dan reguliere vlaggen, doordat onze vlaggen voorzien zijn van stormconfectie. Deze hoogformaat vlaggen met stormconfectie zijn echter niet twee keer duurder, dit maakt de hoogformaat vlaggen dus voordeliger. Transform heeft productie en confectie in eigen hand, zo kunnen wij u een hoge kwaliteit en duurzaamheid garanderen.

Lees hier meer over onze hoogformaat vlaggen.

 

 

 

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Hoogformaat vlaggen met stormconfectie 8013
Offerte aanvragen

Ook wel baniervlaggen genoemd. Deze hangen verticaal langs de vlaggenmast. Voor de lengte van de vlag wordt over het algemeen de helft van de mast genomen.


Als Transform produceren wij de mastvlaggen met stormconfectie. Dit betekent dat onze vlaggen met stormconfectie twee keer zo lang mee gaan dan een vlag zonder stormconfectie, dit is gemeten d.m.v. duurtesten. En onze vlaggen zijn niet 2x zo duur!

Niet overtuigd?
U wilt onze stormconfectie vlaggen eerst testen? Dat kan! Vraag ons reductie-test tarief voor 2 vlaggen, om tegelijk met uw huidige vlaggen op te hangen. Andere maten op aanvraag. Max. 1 testbestelling per klant. 

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Gevelvlaggen 8016
Offerte aanvragen

Gevelvlaggen zijn meestal reclamevlaggen die aan een korte, schuin aan de gevel gemonteerde vlaggenstok hangen. Aan de stok kunnen zowel rechthoekige als schuine gevelvlaggen worden opgehangen.

Waarom een gevelvlag?
Is er weinig wind dan geeft de zwaartekracht een rechte vlag plooien, waardoor de afbeelding wordt vervormd. Een schuine gevelvlag is een vlag die aan de bovenkant 45 graden schuin is gesneden. Zo is de boodschap onder alle windomstandigheden goed zichtbaar en leesbaar. Standaard is een gevelvlag, zoals alle vlaggen, voorzijde bedrukt, achterzijde gespiegelde doordruk. De schuine gevelvlag kunnen wij ook als ”linkse” of “rechtse” uitvoering leveren, zodat voorbijgangers de tekst of logo altijd als leesbaar kunnen zien of, eventueel als dubbelzijdige uitvoering.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.