Goedkope ronde tafelkleden - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Goedkope ronde tafelkleden - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Goedkope ronde tafelkleden - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Goedkope ronde tafelkleden - needle Eigen productie en confectie

Goedkope ronde tafelkleden

Goedkope ronde tafelkleden - tafelkleden_10

Goedkope ronde tafelkleden

Bent u op zoek naar goedkope ronde tafelkleden? Dan bent u bij Transform aan het juiste adres. Waarom Transform? Allereerst zijn al onze tafelkleden erg prijsgunstig. Verder zijn onze tafelkleden van echte top kwaliteit. De stof die wij gebruiken bij het maken van onze tafelkleden heet Brilliant. Brilliant glimt niet en geeft de opdruk optimaal weer. We bedrukken de tafelkleden in full colour digitaal aflopend, het hele doek wordt bedrukt, dus ook het fond.

Direct goedkope ronde tafelkleden kopen bij Transform? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie over goedkope ronde tafelkleden? Bezoek dan onze productpagina.

Heeft u nog overige vragen over goedkope ronde tafelkleden? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met goedkope ronde tafelkleden kopen!

Goedkope ronde tafelkleden kopen was nog nooit zo eenvoudig!

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Ronde tafelkleden 2024
Offerte aanvragen

Voor een verzorgde aankleding voor een ronde of ovale tafel zijn onze bedrukte ronde tafelkleden een meerwaarde.

Indien er aan een tafel wordt gezeten dan adviseren wij bedrukte ronde tafelkleden met 20 cm afhang, dit raakt de bovenbenen over het algemeen net niet.

De meest voorkomende uitvoeringen van de ronde tafelkleden zijn:
Goedkope ronde tafelkleden - pijl Bekleding blad en 20 cm afhangend
Goedkope ronde tafelkleden - pijl Bekleding blad en 40 cm afhangend
Goedkope ronde tafelkleden - pijl Bekleding blad, voorkant en zijkanten tot de vloer, achter 20 cm afhangend
Goedkope ronde tafelkleden - pijl Bekleding blad en rondom tot de vloer

Natuurlijk adviseren wij u graag over de beste oplossing voor uw bedrukte ronde tafelkleed of tafelkleden. Neem telefonisch contact op met Joke op telnr 0591-678282 of stuur een email naar Joke.

U kunt ook direct een offerte aanvragen:

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Statafelhoezen en top-decks 2044
Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar bedrukte bekleding voor uw statafels, dan bent u bij Transform aan het juiste adres! Wij bieden bedrukte statafelbekleding als stretchhoesvolledige rechte hoes of alleen een topdeck.

Hiernaast kunt u ook kiezen voor bedrukte stretch statafelhoezen met uw eigen logo of afbeelding, dit is een unieke mogelijkheid. De opdruk van een beeltenis of logo is mogelijk op vijf zijden van de statafelrok: de bovenkant en de vier zijkanten.

De statafelrokken zijn gemaakt van een hoogwaardige polyester-spandex stretchstof. Al onze bedrukte statafelhoezen zijn wasbaar tot 30°C en kleurecht.

U kunt bij ons zowel de bedrukte stretchstatafelhoes bestellen als ook de statafel. Er zijn doorgaans twee typen statafels in omloop; de statafel met schaarvoet en de statafel met centrale voet. Voor beide type tafels zijn er statafelrokken beschikbaar.

Een bedrukte topdeck is een snelle oplossing bij statafels met een effen stretch hoes.

Natuurlijk adviseren wij u graag over de beste oplossing voor een bedrukte statafelhoes. Neem telefonisch contact op met Joke op telnr 0591-678282 of stuur een email naar Joke

U kunt ook direct een

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.