Hoogformaat vlaggen aanvragen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Hoogformaat vlaggen aanvragen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Hoogformaat vlaggen aanvragen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Hoogformaat vlaggen aanvragen - needle Eigen productie en confectie

Hoogformaat vlaggen aanvragen

Hoogformaat vlaggen aanvragen - hoogformaatvlaggen_03

Goedendag. Wilt u vandaag nog uw hoogformaat vlaggen aanvragen? Dan kan dat hier vrijblijvend. Transform is een digitale textieldrukkerij en wij maken en bedrukken ook hoogformaat vlaggen. Wilt u graag zo’n mooi, vrolijk in de wind wapperende vlag net zoals uw buren? Dan bieden wij wellicht de perfecte uitkomst. Alle mastvlaggen van Transform, kunnen door hun stormkoordje, twee keer langer in de wind wapperen. Ook worden alle hoogformaat vlaggen bedrukt met een UV vaste inkt, hierdoor verliezen ze ook minder snel kleur door de blootstelling aan het zonlicht. Transform heeft productie en confectie in eigen hand, hierdoor garanderen wij u een hoge duurzaamheid en kwaliteit.

Hier kunt u vandaag nog uw hoogformaat vlaggen offerte aanvragen.

 

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Hoogformaat vlaggen met stormconfectie 8013
Offerte aanvragen

Ook wel baniervlaggen genoemd. Deze hangen verticaal langs de vlaggenmast. Voor de lengte van de vlag wordt over het algemeen de helft van de mast genomen.


Als Transform produceren wij de mastvlaggen met stormconfectie. Dit betekent dat onze vlaggen met stormconfectie twee keer zo lang mee gaan dan een vlag zonder stormconfectie, dit is gemeten d.m.v. duurtesten. En onze vlaggen zijn niet 2x zo duur!

Niet overtuigd?
U wilt onze stormconfectie vlaggen eerst testen? Dat kan! Vraag ons reductie-test tarief voor 2 vlaggen, om tegelijk met uw huidige vlaggen op te hangen. Andere maten op aanvraag. Max. 1 testbestelling per klant. 

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Rechte vlaggen met stormconfectie 8014
Offerte aanvragen

Rechthoekige of rechte vlaggen aan een mast of gevelstok zijn de meest gangbare vlaggen ter wereld. Een Nederlandse vlag is een mooi symbool bij nationale feestdagen, een vlag met opdruk naar uw wens met logo of foto een opvallende en originele eyecatcher.

Dubbele levensduur.
Alle bedrukte rechte vlaggen worden bij Transform voorzien van stormconfectie. Dit betekent dat uw vlag twee keer zo lang meegaat dan vlaggen zonder stormconfectie.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Wimpel vlaggen 8017
Offerte aanvragen

Verandering doet opvallen!
Een bedrukte lintvlag of wimpel kan probleemloos op de plaats van uw normale rechthoekige vlag worden gehesen, maar ook op een andere manier trekt deze de aandacht. De langgerekte wuivende vorm van de reclamewimpel is bijzonder en afwijkend en daardoor extra opvallend!
Dit type wimpel is uitermate geschikt voor reclame in de vorm van korte pakkende teksten of internetadressen. De wimpel komt al bij weinig wind sierlijk in beweging. De lintvlag of wimpel is verkrijgbaar in verschillende maten, passend bij verschillende mastlengtes.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.