Hoogformaat vlaggen bestellen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Hoogformaat vlaggen bestellen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Hoogformaat vlaggen bestellen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Hoogformaat vlaggen bestellen - needle Eigen productie en confectie

Hoogformaat vlaggen bestellen

Hoogformaat vlaggen bestellen - hoogformaatvlaggen_06

Hoogformaat vlaggen bestellen?

Denkt u toevallig aan de zoekterm “hoogformaat vlaggen bestellen”? Dan heten wij u van harte welkom op deze pagina van Transform. Bij Transform kunnen wij deze hoogformaat vlaggen voor u verzorgen. Bij Transform kunt u hoogformaat vlaggen bestellen die de afmetingen hebben die u graag wilt. Onze hoogformaatvlaggen worden bedrukt met een inkt die ervoor zorgt dat het UV licht de vlag niet vaal maakt. Ook kunnen onze hoogformaat vlaggen worden voorzien van stormconfectie, hierdoor gaan uw hoogformaat vlaggen wel 2 keer langer mee.

Voor meer informatie en contact kunt u ons altijd raadplegen.

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Hoogformaat vlaggen met stormconfectie 8013
Offerte aanvragen

Ook wel baniervlaggen genoemd. Deze hangen verticaal langs de vlaggenmast. Voor de lengte van de vlag wordt over het algemeen de helft van de mast genomen.


Als Transform produceren wij de mastvlaggen met stormconfectie. Dit betekent dat onze vlaggen met stormconfectie twee keer zo lang mee gaan dan een vlag zonder stormconfectie, dit is gemeten d.m.v. duurtesten. En onze vlaggen zijn niet 2x zo duur!

Niet overtuigd?
U wilt onze stormconfectie vlaggen eerst testen? Dat kan! Vraag ons reductie-test tarief voor 2 vlaggen, om tegelijk met uw huidige vlaggen op te hangen. Andere maten op aanvraag. Max. 1 testbestelling per klant. 

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.