Hoogformaat vlaggen in Emmen ontwerpen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Hoogformaat vlaggen in Emmen ontwerpen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Hoogformaat vlaggen in Emmen ontwerpen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Hoogformaat vlaggen in Emmen ontwerpen - needle Eigen productie en confectie

Hoogformaat vlaggen in Emmen ontwerpen

Hoogformaat vlaggen in Emmen ontwerpen - hoogformaatvlaggen_05

Goedendag. Wilt u graag hoogformaat vlaggen in Emmen ontwerpen? Dan kunnen wij bij Transform u daarbij helpen, wij zijn een digitale textieldrukkerij in Emmen en wij hebben verschillende soorten formaten vlaggen, zo ook hoogformaat vlaggen. U levert een ontwerp aan, of wij verzorgen er één voor u, deze bedrukken wij vervolgens op de gewenste afmeting hoogformaat vlaggen. Zo krijgt u de hoogformaat vlaggen die u graag wilt. Alle mastvlaggen van Transform kunnen worden voorzien met stormconfectie. Door dit koordje, en de UV vast inkt waarmee wij de hoogformaat vlaggen bedrukken, kan een vlag wel twee keer langer mee.

Wilt u graag in contact komen met de medewerkers van Transform? U kunt altijd vrijblijvend hier contact opnemen met één van ons. Wij helpen u graag verder.

 

 

 

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Hoogformaat vlaggen met stormconfectie 8013
Offerte aanvragen

Ook wel baniervlaggen genoemd. Deze hangen verticaal langs de vlaggenmast. Voor de lengte van de vlag wordt over het algemeen de helft van de mast genomen.


Als Transform produceren wij de mastvlaggen met stormconfectie. Dit betekent dat onze vlaggen met stormconfectie twee keer zo lang mee gaan dan een vlag zonder stormconfectie, dit is gemeten d.m.v. duurtesten. En onze vlaggen zijn niet 2x zo duur!

Niet overtuigd?
U wilt onze stormconfectie vlaggen eerst testen? Dat kan! Vraag ons reductie-test tarief voor 2 vlaggen, om tegelijk met uw huidige vlaggen op te hangen. Andere maten op aanvraag. Max. 1 testbestelling per klant. 

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.