Hoogformaat vlaggen in Emmen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Hoogformaat vlaggen in Emmen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Hoogformaat vlaggen in Emmen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Hoogformaat vlaggen in Emmen - needle Eigen productie en confectie

Hoogformaat vlaggen in Emmen

Hoogformaat vlaggen in Emmen - hoogformaatvlaggen_06

Goedendag. Heeft u toevallig gezocht naar hoogformaat vlaggen in Emmen? Wilt u graag hoogformaat vlaggen laten bedrukken, ontwerpen en of confectioneren? Dan kan dat bij Transform, Transform is een digitale textieldrukkerij in Emmen en wij hebben verschillende soorten en maten hoogformaat vlaggen. Al onze mastvlaggen kunnen worden voorzien van stormconfectie. Deze techniek, ontworpen door het innovatieve team van Transform, zorgt ervoor dat hoogformaat vlaggen wel twee keer langer mee gaan dan vlaggen zonder deze techniek.

Voor meer informatie over hoogformaat vlaggen in Emmen kunt u hier een kijkje nemen.

 

 

 

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Hoogformaat vlaggen met stormconfectie 8013
Offerte aanvragen

Ook wel baniervlaggen genoemd. Deze hangen verticaal langs de vlaggenmast. Voor de lengte van de vlag wordt over het algemeen de helft van de mast genomen.


Als Transform produceren wij de mastvlaggen met stormconfectie. Dit betekent dat onze vlaggen met stormconfectie twee keer zo lang mee gaan dan een vlag zonder stormconfectie, dit is gemeten d.m.v. duurtesten. En onze vlaggen zijn niet 2x zo duur!

Niet overtuigd?
U wilt onze stormconfectie vlaggen eerst testen? Dat kan! Vraag ons reductie-test tarief voor 2 vlaggen, om tegelijk met uw huidige vlaggen op te hangen. Andere maten op aanvraag. Max. 1 testbestelling per klant. 

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Wimpel vlaggen 8017
Offerte aanvragen

Verandering doet opvallen!
Een bedrukte lintvlag of wimpel kan probleemloos op de plaats van uw normale rechthoekige vlag worden gehesen, maar ook op een andere manier trekt deze de aandacht. De langgerekte wuivende vorm van de reclamewimpel is bijzonder en afwijkend en daardoor extra opvallend!
Dit type wimpel is uitermate geschikt voor reclame in de vorm van korte pakkende teksten of internetadressen. De wimpel komt al bij weinig wind sierlijk in beweging. De lintvlag of wimpel is verkrijgbaar in verschillende maten, passend bij verschillende mastlengtes.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.