Hoogformaat vlaggen kopen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Hoogformaat vlaggen kopen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Hoogformaat vlaggen kopen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Hoogformaat vlaggen kopen - needle Eigen productie en confectie

Hoogformaat vlaggen kopen

Hoogformaat vlaggen kopen - hoogformaatvlaggen_05

Hoogformaat vlaggen kopen

Wilt u graag hoge kwaliteit hoogformaat vlaggen kopen? Dan kunnen wij van Transform u daarbij helpen. Onze hoogformaat vlaggen worden met een UV bestendige inkt bedrukt en kunnen worden voorzien van stormconfectie, hierdoor gaat een vlag wel twee keer langer mee. Onze hoogformaat vlaggen worden met de hand geconfectioneerd. Wij staan garant voor hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Direct hoogformaat vlaggen kopen bij Transform? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. 

Meer informatie over hoogformaat vlaggen kopen? Bezoek dan onze productpagina. Voor overige vragen over hoogformaat vlaggen kopen, kunt u gerust contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met hoogformaat vlaggen kopen!

Hoogformaat vlaggen kopen was nog nooit zo eenvoudig!

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Beachvlaggen 2015
Beachvlaggen / Windbanners Een beachflag is uitermate geschikt als reclame-uiting. Inzetbaar op beurzen, evenementen en markten, als permanente uiting voor uw winkel of bedrijf, of als richtingaanwijzer bij vergaderingen, seminars of bijeenkomsten. Voor onze beachflags geldt: kwaliteit. Onze mast bestaat uit een aluminium delen, de grondbevestiging is stabiel en robuust. De vlag zelf wordt uitgevoerd met een tunnel van stevig bandmateriaal.
Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Hoogformaat vlaggen met stormconfectie 8013
Offerte aanvragen

Ook wel baniervlaggen genoemd. Deze hangen verticaal langs de vlaggenmast. Voor de lengte van de vlag wordt over het algemeen de helft van de mast genomen.


Als Transform produceren wij de mastvlaggen met stormconfectie. Dit betekent dat onze vlaggen met stormconfectie twee keer zo lang mee gaan dan een vlag zonder stormconfectie, dit is gemeten d.m.v. duurtesten. En onze vlaggen zijn niet 2x zo duur!

Niet overtuigd?
U wilt onze stormconfectie vlaggen eerst testen? Dat kan! Vraag ons reductie-test tarief voor 2 vlaggen, om tegelijk met uw huidige vlaggen op te hangen. Andere maten op aanvraag. Max. 1 testbestelling per klant. 

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Beachflags 8015
Offerte aanvragen

Een beachflag is uitermate geschikt als reclame-uiting. Het is inzetbaar op beurzen, evenementen en markten, als permanente uiting voor uw winkel of bedrijf, of als richtingaanwijzer bij vergaderingen, seminars of bijeenkomsten.

Voor onze beachflags geldt: kwaliteit. Onze mast bestaat uit aluminium delen en de grondbevestiging is stabiel en robuust. De vlag zelf wordt uitgevoerd met een tunnel van stevig bandmateriaal.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.