Hoogformaat vlaggen laten bezorgen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Hoogformaat vlaggen laten bezorgen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Hoogformaat vlaggen laten bezorgen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Hoogformaat vlaggen laten bezorgen - needle Eigen productie en confectie

Hoogformaat vlaggen laten bezorgen

Hoogformaat vlaggen laten bezorgen - hoogformaatvlaggen_01

Wilt u graag hoogformaat vlaggen laten bezorgen? Omdat u bijvoorbeeld te weing tijd, of niet helemaal naar Emmen kan kopen? Dan kan dat bij Transform, wij zijn een flexibel textieldrukkerij bedrijf waarbij wij tegen een lage vergoeding de hoogformaat vlaggen bij u kunnen laten bezorgen. Het voordeel van de mastvlaggen van Transform is dat deze vlaggen kunnen worden voorzien van een stormkoordje, hierdoor gaat een vlag wel twee keer langer mee dan hoogformaat vlaggen die dit speciale stormkoordje niet hebben. Transform biedt u kwaliteit en duurzaamheid, twijfel niet langer kies voor Transform.

Meer informatie weten over Transform en/of stormkoordjes? Dan kunt u hier eens een kijkje nemen.

 

 

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Hoogformaat vlaggen met stormconfectie 8013
Offerte aanvragen

Ook wel baniervlaggen genoemd. Deze hangen verticaal langs de vlaggenmast. Voor de lengte van de vlag wordt over het algemeen de helft van de mast genomen.


Als Transform produceren wij de mastvlaggen met stormconfectie. Dit betekent dat onze vlaggen met stormconfectie twee keer zo lang mee gaan dan een vlag zonder stormconfectie, dit is gemeten d.m.v. duurtesten. En onze vlaggen zijn niet 2x zo duur!

Niet overtuigd?
U wilt onze stormconfectie vlaggen eerst testen? Dat kan! Vraag ons reductie-test tarief voor 2 vlaggen, om tegelijk met uw huidige vlaggen op te hangen. Andere maten op aanvraag. Max. 1 testbestelling per klant. 

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Wimpel vlaggen 8017
Offerte aanvragen

Verandering doet opvallen!
Een bedrukte lintvlag of wimpel kan probleemloos op de plaats van uw normale rechthoekige vlag worden gehesen, maar ook op een andere manier trekt deze de aandacht. De langgerekte wuivende vorm van de reclamewimpel is bijzonder en afwijkend en daardoor extra opvallend!
Dit type wimpel is uitermate geschikt voor reclame in de vorm van korte pakkende teksten of internetadressen. De wimpel komt al bij weinig wind sierlijk in beweging. De lintvlag of wimpel is verkrijgbaar in verschillende maten, passend bij verschillende mastlengtes.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.