Hoogformaat vlaggen laten maken - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Hoogformaat vlaggen laten maken - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Hoogformaat vlaggen laten maken - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Hoogformaat vlaggen laten maken - needle Eigen productie en confectie

Hoogformaat vlaggen laten maken

Hoogformaat vlaggen laten maken - hoogformaatvlaggen_02

Goedendag. Wilt u graag hoogformaat vlaggen laten maken met een hoge kwaliteit en duurzaamheid? Dan kunt u terecht bij Transform, een digitale textieldrukkerij in Emmen. Hoogformaat vlaggen zijn een ideaal middel om reclame aandacht te trekken, ze wapperen mooi in wind. Wilt u dat de hoogformaat vlaggen nog langer in de wind wapperen? Dan kunt u eens nagaan of u stormconfectie wilt. Bij Transform, de ontdekkers van deze techniek, kunnen wij onze hoogformaat vlaggen voorzien van deze techniek.

Lees hier meer over stormconfectie en de hoogformaat vlaggen van Transform.

Kies voor Transform, neem nu nog hier vrijblijvend contact op met ons.

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Hoogformaat vlaggen met stormconfectie 8013
Offerte aanvragen

Ook wel baniervlaggen genoemd. Deze hangen verticaal langs de vlaggenmast. Voor de lengte van de vlag wordt over het algemeen de helft van de mast genomen.


Als Transform produceren wij de mastvlaggen met stormconfectie. Dit betekent dat onze vlaggen met stormconfectie twee keer zo lang mee gaan dan een vlag zonder stormconfectie, dit is gemeten d.m.v. duurtesten. En onze vlaggen zijn niet 2x zo duur!

Niet overtuigd?
U wilt onze stormconfectie vlaggen eerst testen? Dat kan! Vraag ons reductie-test tarief voor 2 vlaggen, om tegelijk met uw huidige vlaggen op te hangen. Andere maten op aanvraag. Max. 1 testbestelling per klant. 

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Rechte vlaggen met stormconfectie 8014
Offerte aanvragen

Rechthoekige of rechte vlaggen aan een mast of gevelstok zijn de meest gangbare vlaggen ter wereld. Een Nederlandse vlag is een mooi symbool bij nationale feestdagen, een vlag met opdruk naar uw wens met logo of foto een opvallende en originele eyecatcher.

Dubbele levensduur.
Alle bedrukte rechte vlaggen worden bij Transform voorzien van stormconfectie. Dit betekent dat uw vlag twee keer zo lang meegaat dan vlaggen zonder stormconfectie.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.