Hoogformaat vlaggen met eigen logo - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Hoogformaat vlaggen met eigen logo - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Hoogformaat vlaggen met eigen logo - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Hoogformaat vlaggen met eigen logo - needle Eigen productie en confectie

Hoogformaat vlaggen met eigen logo

Hoogformaat vlaggen met eigen logo - hoogformaatvlaggen_05

Bent u op zoek naar hoogformaat vlaggen met eigen logo? Wilt u ook graag uw eigen logo op mooie hoogformaat vlaggen? Dan bent u zojuist aan het goede adres aangekomen. Laat uw hoogformaat vlaggen met veel zorg maken bij het digitale textielbedrijf Transform. Transform heeft haar eigen productie en confectie in handen. Voor allerlei soorten en maten hoogformaat vlaggen moet u bij ons zijn. Wij kunnen ook een ontwerp voor u verzorgen, als u daar behoefte aan heeft.

Hier kunt u meer lezen over hoogformaat vlaggen met eigen logo laten maken bij Transform.

 

 

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Hoogformaat vlaggen met stormconfectie 8013
Offerte aanvragen

Ook wel baniervlaggen genoemd. Deze hangen verticaal langs de vlaggenmast. Voor de lengte van de vlag wordt over het algemeen de helft van de mast genomen.


Als Transform produceren wij de mastvlaggen met stormconfectie. Dit betekent dat onze vlaggen met stormconfectie twee keer zo lang mee gaan dan een vlag zonder stormconfectie, dit is gemeten d.m.v. duurtesten. En onze vlaggen zijn niet 2x zo duur!

Niet overtuigd?
U wilt onze stormconfectie vlaggen eerst testen? Dat kan! Vraag ons reductie-test tarief voor 2 vlaggen, om tegelijk met uw huidige vlaggen op te hangen. Andere maten op aanvraag. Max. 1 testbestelling per klant. 

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Wimpel vlaggen 8017
Offerte aanvragen

Verandering doet opvallen!
Een bedrukte lintvlag of wimpel kan probleemloos op de plaats van uw normale rechthoekige vlag worden gehesen, maar ook op een andere manier trekt deze de aandacht. De langgerekte wuivende vorm van de reclamewimpel is bijzonder en afwijkend en daardoor extra opvallend!
Dit type wimpel is uitermate geschikt voor reclame in de vorm van korte pakkende teksten of internetadressen. De wimpel komt al bij weinig wind sierlijk in beweging. De lintvlag of wimpel is verkrijgbaar in verschillende maten, passend bij verschillende mastlengtes.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.