Hoogformaat vlaggen op maat - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Hoogformaat vlaggen op maat - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Hoogformaat vlaggen op maat - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Hoogformaat vlaggen op maat - needle Eigen productie en confectie

Hoogformaat vlaggen op maat

Hoogformaat vlaggen op maat - hoogformaatvlaggen_01

Hoogformaat vlaggen op maat en precies naar uw wensen kunt u laten maken bij het textielbedrijf Transform in Emmen. Transform maakt hoogformaat vlaggen die zijn zoals u wilt. Wilt u graag het wereldrecord van grootste hoogformaat vlaggen verbeteren? Zelfs dat is bij Transform geen probleem. De hoogformaat vlaggen van Transform kunnen worden voorzien van een stormkoordje, door deze speciale techniek gaan de hoogformaat vlaggen van Transform wel twee keer langer mee dan vlaggen zonder deze techniek.

Lees hier meer over onze hoogformaat vlaggen.

 

 

 

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Hoogformaat vlaggen met stormconfectie 8013
Offerte aanvragen

Ook wel baniervlaggen genoemd. Deze hangen verticaal langs de vlaggenmast. Voor de lengte van de vlag wordt over het algemeen de helft van de mast genomen.


Als Transform produceren wij de mastvlaggen met stormconfectie. Dit betekent dat onze vlaggen met stormconfectie twee keer zo lang mee gaan dan een vlag zonder stormconfectie, dit is gemeten d.m.v. duurtesten. En onze vlaggen zijn niet 2x zo duur!

Niet overtuigd?
U wilt onze stormconfectie vlaggen eerst testen? Dat kan! Vraag ons reductie-test tarief voor 2 vlaggen, om tegelijk met uw huidige vlaggen op te hangen. Andere maten op aanvraag. Max. 1 testbestelling per klant. 

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Rechte vlaggen met stormconfectie 8014
Offerte aanvragen

Rechthoekige of rechte vlaggen aan een mast of gevelstok zijn de meest gangbare vlaggen ter wereld. Een Nederlandse vlag is een mooi symbool bij nationale feestdagen, een vlag met opdruk naar uw wens met logo of foto een opvallende en originele eyecatcher.

Dubbele levensduur.
Alle bedrukte rechte vlaggen worden bij Transform voorzien van stormconfectie. Dit betekent dat uw vlag twee keer zo lang meegaat dan vlaggen zonder stormconfectie.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.