Hoogformaat vlaggen te koop - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Hoogformaat vlaggen te koop - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Hoogformaat vlaggen te koop - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Hoogformaat vlaggen te koop - needle Eigen productie en confectie

Hoogformaat vlaggen te koop

Hoogformaat vlaggen te koop - hoogformaatvlaggen_03

Goedendag! Wilt u hoogformaat vlaggen kopen? Dan bent u bij Transform aan het juiste adres. Waarom de vlaggen van Transform? De vlaggen worden bedrukt met inkten die de hoogste UV bestendigheid in digitale textieldruk geven. Dit geeft een dubbele levensduur met contrastrijke, heldere kleuren in vergelijking met de normale digitale vlag-inkten. Verder is Het textiel glanspolyester 3-draads vlaggendoek: sterk, hoge scheurweerstand en waterafstotend. Lichtgewicht, dus waait al snel uit bij relatief weinig wind. Ook levert Transform standaard vlaggen met stormconfectie (link) , hierdoor gaan de vlaggen twee keer zo lang mee in slechte weersomstandigheden.

Wilt u meer informatie over de vlaggen van Transform? Bezoek dan hier onze productpagina of vraag hier contact met ons op.

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Hoogformaat vlaggen met stormconfectie 8013
Offerte aanvragen

Ook wel baniervlaggen genoemd. Deze hangen verticaal langs de vlaggenmast. Voor de lengte van de vlag wordt over het algemeen de helft van de mast genomen.


Als Transform produceren wij de mastvlaggen met stormconfectie. Dit betekent dat onze vlaggen met stormconfectie twee keer zo lang mee gaan dan een vlag zonder stormconfectie, dit is gemeten d.m.v. duurtesten. En onze vlaggen zijn niet 2x zo duur!

Niet overtuigd?
U wilt onze stormconfectie vlaggen eerst testen? Dat kan! Vraag ons reductie-test tarief voor 2 vlaggen, om tegelijk met uw huidige vlaggen op te hangen. Andere maten op aanvraag. Max. 1 testbestelling per klant. 

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Rechte vlaggen met stormconfectie 8014
Offerte aanvragen

Rechthoekige of rechte vlaggen aan een mast of gevelstok zijn de meest gangbare vlaggen ter wereld. Een Nederlandse vlag is een mooi symbool bij nationale feestdagen, een vlag met opdruk naar uw wens met logo of foto een opvallende en originele eyecatcher.

Dubbele levensduur.
Alle bedrukte rechte vlaggen worden bij Transform voorzien van stormconfectie. Dit betekent dat uw vlag twee keer zo lang meegaat dan vlaggen zonder stormconfectie.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.