Hoogformaat vlaggen verkrijgen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Hoogformaat vlaggen verkrijgen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Hoogformaat vlaggen verkrijgen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Hoogformaat vlaggen verkrijgen - needle Eigen productie en confectie

Hoogformaat vlaggen verkrijgen

Hoogformaat vlaggen verkrijgen - hoogformaatvlaggen_01

Hoogformaat vlaggen verkrijgen, voorzien van uw eigen opdruk? Kies dan voor Transform, een digitale textieldrukkerij. Bij Transform hebben wij al veel verschillende formaten hoogformaat vlaggen mogen maken, ook die van u? Wij kunnen u een techniek aanbieden waardoor uw hoogformaat vlaggen tot wel twee keer langer meegaan, maar niet twee keer zo duur is. Transform is de bedenker van deze techniek, kies ook daarom voor Transform. Wij zijn voorzien van een innovatief team wat u graag wilt helpen bij elk vlaggen probleem.

Meer lezen over onze techniek stormconfectie? Klik dan hier.

Door hier naartoe te gaan komt u in contact met één van onze medewerkers.

 

 

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Hoogformaat vlaggen met stormconfectie 8013
Offerte aanvragen

Ook wel baniervlaggen genoemd. Deze hangen verticaal langs de vlaggenmast. Voor de lengte van de vlag wordt over het algemeen de helft van de mast genomen.


Als Transform produceren wij de mastvlaggen met stormconfectie. Dit betekent dat onze vlaggen met stormconfectie twee keer zo lang mee gaan dan een vlag zonder stormconfectie, dit is gemeten d.m.v. duurtesten. En onze vlaggen zijn niet 2x zo duur!

Niet overtuigd?
U wilt onze stormconfectie vlaggen eerst testen? Dat kan! Vraag ons reductie-test tarief voor 2 vlaggen, om tegelijk met uw huidige vlaggen op te hangen. Andere maten op aanvraag. Max. 1 testbestelling per klant. 

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Rechte vlaggen met stormconfectie 8014
Offerte aanvragen

Rechthoekige of rechte vlaggen aan een mast of gevelstok zijn de meest gangbare vlaggen ter wereld. Een Nederlandse vlag is een mooi symbool bij nationale feestdagen, een vlag met opdruk naar uw wens met logo of foto een opvallende en originele eyecatcher.

Dubbele levensduur.
Alle bedrukte rechte vlaggen worden bij Transform voorzien van stormconfectie. Dit betekent dat uw vlag twee keer zo lang meegaat dan vlaggen zonder stormconfectie.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Wimpel vlaggen 8017
Offerte aanvragen

Verandering doet opvallen!
Een bedrukte lintvlag of wimpel kan probleemloos op de plaats van uw normale rechthoekige vlag worden gehesen, maar ook op een andere manier trekt deze de aandacht. De langgerekte wuivende vorm van de reclamewimpel is bijzonder en afwijkend en daardoor extra opvallend!
Dit type wimpel is uitermate geschikt voor reclame in de vorm van korte pakkende teksten of internetadressen. De wimpel komt al bij weinig wind sierlijk in beweging. De lintvlag of wimpel is verkrijgbaar in verschillende maten, passend bij verschillende mastlengtes.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.