Informatiestand met eigen ontwerp - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Informatiestand met eigen ontwerp - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Informatiestand met eigen ontwerp - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Informatiestand met eigen ontwerp - needle Eigen productie en confectie

Informatiestand met eigen ontwerp

Informatiestand met eigen ontwerp - marktkramen_telfort

Goedendag, bent u op zoek naar een informatie stand met eigen ontwerp? Dan kunnen wij bij Transform u helpen aan deze informatiestand. U kunt bij ons een informatiestand met eigen ontwerp krijgen door uw ontwerp naar ons toe te sturen en een keuze te maken uit één van onze informatiestand uitvoeringen. Als u geen ontwerp heeft, kunnen wij deze ook voor u verzorgen. Een informatiestand met eigen ontwerp kunt u bij ons laten maken met veel zorg en zekerheid. Transform heeft productie en confectie in eigen hand, zo kunnen wij u een hoge kwaliteit en duurzaamheid garanderen.

Neem hier contact op met één van onze deskundige medewerkers.

 

 

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Topmodel marktkraam Enterprise 2002
Offerte aanvragen

Wanneer de Enterprise:
Informatiestand met eigen ontwerp - punt Bij een zware belasting op het tafeldeel. De Enterprise is tot 300 kilogram belastbaar.
Informatiestand met eigen ontwerp - punt Buitengebruik: De Enterprise heeft een stevige, robuuste opbouw van aluminium onderdelen.
Informatiestand met eigen ontwerp - punt Werken achter de marktkraam: Het tafeldeel heeft de ideale werkhoogte van 85 cm.
Informatiestand met eigen ontwerp - punt De Enterprise is zowel binnen als buiten te gebruiken.
Informatiestand met eigen ontwerp - punt Additionele accessoires: Stelvoeten (waterpas), wielen en Overdekte Achterwand of extra bedrukte rok en/of dakdoek.

Gebruik en demonstratie
Al onze marktkramen zijn zeer eenvoudig en met één persoon te hanteren. Het volledig opzetten van één Enterprise kraam duurt slechts enkele minuten. Om u te laten zien hoe eenvoudig het opzetten van een marktkraam is, zie onze demonstratiefilm onder aan deze pagina. U ontvangt bij bestelling van de kraam een handleiding.

Bekijk hier de demonstratie video

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Royale marktkraam Voyager 3001
Offerte aanvragen

Wanneer de VOYAGER
Informatiestand met eigen ontwerp - punt Als presentatiekraam met een grote tafel. De tafel van de Voyager is 183 cm lang.
Informatiestand met eigen ontwerp - punt In elke auto mee te nemen door het compacte inklapbare tafeldeel met handvat.
Informatiestand met eigen ontwerp - punt Neemt weinig opbergruimte in. 
Informatiestand met eigen ontwerp - punt
 Belastbaar tot 100 kilogram.
Informatiestand met eigen ontwerp - punt De Voyager is binnen te gebruiken. 
Informatiestand met eigen ontwerp - punt Door het dak-en omrokdoek in uw eigen huisstijl te bedrukken is de Voyager een verlengstuk van uw communicatie uitingen. 

 

Gebruik en demonstratie
Al onze kramen zijn zeer eenvoudig en met één persoon te hanteren. Het volledig opzetten van één kraam duurt slechts enkele minuten. Om u te laten zien hoe eenvoudig het opzetten van een kraam is, zie onze handleiding.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Volume kraam Babylon 3003
Offerte aanvragen

Wanneer de Babylon
Informatiestand met eigen ontwerp - punt
 Bij een bestelling van 5 kramen of meer.
Informatiestand met eigen ontwerp - punt Prijsgunstig doordat er meerdere kramen tegelijk worden besteld.
Informatiestand met eigen ontwerp - punt Snel in huis: levertermijn van gemiddeld 2 weken. 
Informatiestand met eigen ontwerp - punt Belastbaar tot 100 kilogram.
Informatiestand met eigen ontwerp - punt De Babylon is zowel voor binnen- als buitengebruik.

 

Gebruik en demonstratie
Al onze kramen zijn zeer eenvoudig en met één persoon te hanteren. Het volledig opzetten van één kraam duurt slechts enkele minuten. Om u te laten zien hoe eenvoudig het opzetten van een kraam is, zie onze handleiding.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Informatiebalie 3004
Offerte aanvragen

Wanneer de Informatiebalie:
Informatiestand met eigen ontwerp - punt Als een strakke balie, informatiestand of counter meer gewenst is dan een kraamuitstraling.
Informatiestand met eigen ontwerp - punt Voor een opvallende actie, evenement, informatievoorziening, wegwijzer e.d.
Informatiestand met eigen ontwerp - punt Tafeldeel naar keuze van Enterprise, Voyager of Babylon. Maten en belastbaarheid zijn gelijk.
Informatiestand met eigen ontwerp - punt De opbouw bestaat uit aluminium delen en een naar wens bedrukte banner.

Heeft u al een kraam van ons?
Dan kunt u volstaan met de aanschaf van de opbouw en is uw kraam voor nog veel meer toepassingen inzetbaar.

Met deze optionele opbouw erbij kunt u uw kraam inzetten zoals u altijd deed, maar ook toepassen bij gelegenheden waarbij een strakke, duidelijke balie of counter meer gewenst is dan de kraamuitstraling.

Gebruiksgemak

Al onze kramen en informatiebalies zijn zeer eenvoudig en met één persoon te hanteren. Het volledig opzetten van een informatiebalie duurt slechts enkele minuten.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Verlengde overdekte achterwand 3090

Verlengde overdekte achterwand

 

Om nog meer ruimte te hebben en droog te staan als het regent met de marktkraam Enterprise bieden wij de mogelijkheid voor een verlengde overdekte achterwand. Deze achterwand wordt bevestigd aan de luifel van de marktkraam.

Deze verlengde overdekte achterwand is een echte 'eye-catcher', uitgevoerd in uw eigen huisstijl of met grote afbeelding. De achterwand kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig worden bedrukt. 

De dubbelzijdig bedrukte verlengde achterwand is erg interessant als de kraam los staat en er mensen achter de marktkraam langs lopen.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.