Interieur - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Interieur - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Interieur - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Interieur - needle Eigen productie en confectie

Interieur

Interieur - paneelgordijnen_17

Interieur 

Wij bieden een groot assortiment interieur aan waaruit u kunt kiezen.
Hoge kwaliteit stoffen voor uw interieur, ongeacht het design. Uw heeft keuze uit ons eigen assortiment of u kunt uw eigen designs of foto's laten maken.

Direct interieur bestellen bij Transform? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie over interieur bestellen bij Transform? Bezoek dan onze productpagina.

Voor overige vragen over interieur, kunt u gerust contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met uw interieur!

Interieur kopen was nog nooit zo eenvoudig!

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Mobiele presentatiewanden 5019
Offerte aanvragen

De mobiele presentatiewanden van Transform bestaan uit op maat gemaakte frames, die met bedrukte reclamedoeken zijn bespannen, enkelzijdig of dubbelzijdig uitgevoerd. Deze mobiele presentatiewanden zijn overal inzetbaar, eenvoudig mee te nemen, simpel op- en af te bouwen en prijstechnisch voordelig.

De aankleding van uw presentatie kunt u eenvoudig wisselen door de bedrukte reclamedoeken te vervangen, zodat de presentatiewand een geheel nieuw aanzicht krijgt. Het frame bestaat uit lichtgewicht aluminium vierkant buis, systeemkoppelingen van kunststof en een strakke doekmontage. De frames worden bespannen met bedrukte textiel, die strak met speciaal noppentape op de profielbuizen worden bevestigd.

Omdat wij deze framebouw in eigen huis hebben, zijn diverse afmetingen en maatwerk in overleg vaak mogelijk.

Multifunctioneel
Deze unieke constructies zijn voor vele doeleinden geschikt zijn. Door de combinatie van schakelbare frames en bedrukte textielhoezen zijn de decoratieschermen op vele manieren toe te passen, als:
Interieur - pijl Presentatiewand bij beurzen en tentoonstellingen 
Interieur - pijl Afscheidingswand om ruimten aan het zicht te onttrekken 
Interieur - pijl Decoratiescherm om een interieur te verfraaien 

Afwerking - Montage – Demontage
De frames zijn snel en eenvoudig, zonder gebruik van speciaal gereedschap, op te zetten. De enkelzijdig bedrukte banners zet u vast met klittenband, de dubbelzijdig bedrukte hoezen worden over de frames getrokken. Gedemonteerde decoratieschermen kunnen meestal in een personenauto worden vervoerd.

Dit kan als presentatiewand uit 1 stuk uitgevoerd worden, maar ook meerdere smallere schermen naast elkaar die in allerlei vormen te schakelen zijn (kamerscherm idee).

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Projecten 6006
Offerte aanvragen

Projecten

Ook voor bedrijfsmatige toepassingen van bedrukte rolgordijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Voor enkele voorbeelden klik op lees meer.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Interieurinrichting 6056
Offerte aanvragen

Interieur

Uw eigen ontwerp of logo op soepele vitragesoorten als bedrukte Voile of Inbetween. Hoge kwaliteit interieurstoffen met een over-all (foto)afbeelding of een subtiel herhalend beeldmerk, wat u maar wilt. Daarnaast bedrukken we ook poefen en hockers. In uw eigen stijl, kleurstellingen of uniek gepersonaliseerd geeft dat net dat beetje meer in uw interieur.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.