Lange levensduur vlaggen kopen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Lange levensduur vlaggen kopen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Lange levensduur vlaggen kopen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Lange levensduur vlaggen kopen - needle Eigen productie en confectie

Lange levensduur vlaggen kopen

Lange levensduur vlaggen kopen - vlaggen_02

Goedendag! Wilt u vlaggen met een langere levensduur? Dan bent u bij Transform echt aan het juiste adres. Wat Transform onderscheidt van de rest is dat wij standaard een speciale stormconfectie leveren waardoor de vlaggen van Transform gemiddeld twee jaar langer mee gaan. Los van stormconfectie is Transform ook interessant door de vele mogelijkheden op het gebied van lange levensduur vlaggen kopen. Wij bieden namelijk ook de mogelijkheid om eenvoudig uw eigen logo of ontwerp te bedrukken op een vlag. Heeft u echter nog geen eigen ontwerp dan kunnen wij deze voor u verzorgen. Voor meer informatie over de vele mogelijkheden kunt u op onze productpagina terecht.

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Gevelvlaggen 8016
Offerte aanvragen

Gevelvlaggen zijn meestal reclamevlaggen die aan een korte, schuin aan de gevel gemonteerde vlaggenstok hangen. Aan de stok kunnen zowel rechthoekige als schuine gevelvlaggen worden opgehangen.

Waarom een gevelvlag?
Is er weinig wind dan geeft de zwaartekracht een rechte vlag plooien, waardoor de afbeelding wordt vervormd. Een schuine gevelvlag is een vlag die aan de bovenkant 45 graden schuin is gesneden. Zo is de boodschap onder alle windomstandigheden goed zichtbaar en leesbaar. Standaard is een gevelvlag, zoals alle vlaggen, voorzijde bedrukt, achterzijde gespiegelde doordruk. De schuine gevelvlag kunnen wij ook als ”linkse” of “rechtse” uitvoering leveren, zodat voorbijgangers de tekst of logo altijd als leesbaar kunnen zien of, eventueel als dubbelzijdige uitvoering.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Wimpel vlaggen 8017
Offerte aanvragen

Verandering doet opvallen!
Een bedrukte lintvlag of wimpel kan probleemloos op de plaats van uw normale rechthoekige vlag worden gehesen, maar ook op een andere manier trekt deze de aandacht. De langgerekte wuivende vorm van de reclamewimpel is bijzonder en afwijkend en daardoor extra opvallend!
Dit type wimpel is uitermate geschikt voor reclame in de vorm van korte pakkende teksten of internetadressen. De wimpel komt al bij weinig wind sierlijk in beweging. De lintvlag of wimpel is verkrijgbaar in verschillende maten, passend bij verschillende mastlengtes.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.