Makkelijk vervoerbare marktkraam - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Makkelijk vervoerbare marktkraam - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Makkelijk vervoerbare marktkraam - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Makkelijk vervoerbare marktkraam - needle Eigen productie en confectie

Makkelijk vervoerbare marktkraam

Makkelijk vervoerbare marktkraam - marktkramen_albert_heijn

Makkelijk vervoerbare marktkraam

Op zoek naar een makkelijk vervoerbare marktkraam, maar één die wel sterk en duurzaam is? Kies dan voor Transform. Wij zijn een textielbedrijf en maken verschillende makkelijk vervoerbare marktkramen. De marktkramen kunnen in de meeste auto’s vervoerd worden en zijn gemakkelijk op te bergen. Onze marktkramen hebben een lichte draagkracht en aluminium delen, zo zijn ze gemakkelijk op te zetten en af te bouwen. Het textiel rondom de marktkraam wordt full colour bedrukt, dit zorgt voor de beste kleurweergave.

Direct een makkelijk vervoerbare marktkraam kopen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie over een makkelijk vervoerbare marktkraam van Transform? Bezoek dan onze productpagina.

Voor overige vragen over een makkelijk vervoerbare marktkraam, kunt u gerust contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met een makkelijk vervoerbare marktkraam kopen!

Een makkelijk vervoerbare marktkraam bestellen was nog nooit zo eenvoudig.

 

 

 

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Topmodel marktkraam Enterprise 2002
Offerte aanvragen

Wanneer de Enterprise:
Makkelijk vervoerbare marktkraam - punt Bij een zware belasting op het tafeldeel. De Enterprise is tot 300 kilogram belastbaar.
Makkelijk vervoerbare marktkraam - punt Buitengebruik: De Enterprise heeft een stevige, robuuste opbouw van aluminium onderdelen.
Makkelijk vervoerbare marktkraam - punt Werken achter de marktkraam: Het tafeldeel heeft de ideale werkhoogte van 85 cm.
Makkelijk vervoerbare marktkraam - punt De Enterprise is zowel binnen als buiten te gebruiken.
Makkelijk vervoerbare marktkraam - punt Additionele accessoires: Stelvoeten (waterpas), wielen en Overdekte Achterwand of extra bedrukte rok en/of dakdoek.

Gebruik en demonstratie
Al onze marktkramen zijn zeer eenvoudig en met één persoon te hanteren. Het volledig opzetten van één Enterprise kraam duurt slechts enkele minuten. Om u te laten zien hoe eenvoudig het opzetten van een marktkraam is, zie onze demonstratiefilm onder aan deze pagina. U ontvangt bij bestelling van de kraam een handleiding.

Bekijk hier de demonstratie video

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Royale marktkraam Voyager 3001
Offerte aanvragen

Wanneer de VOYAGER
Makkelijk vervoerbare marktkraam - punt Als presentatiekraam met een grote tafel. De tafel van de Voyager is 183 cm lang.
Makkelijk vervoerbare marktkraam - punt In elke auto mee te nemen door het compacte inklapbare tafeldeel met handvat.
Makkelijk vervoerbare marktkraam - punt Neemt weinig opbergruimte in. 
Makkelijk vervoerbare marktkraam - punt
 Belastbaar tot 100 kilogram.
Makkelijk vervoerbare marktkraam - punt De Voyager is binnen te gebruiken. 
Makkelijk vervoerbare marktkraam - punt Door het dak-en omrokdoek in uw eigen huisstijl te bedrukken is de Voyager een verlengstuk van uw communicatie uitingen. 

 

Gebruik en demonstratie
Al onze kramen zijn zeer eenvoudig en met één persoon te hanteren. Het volledig opzetten van één kraam duurt slechts enkele minuten. Om u te laten zien hoe eenvoudig het opzetten van een kraam is, zie onze handleiding.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Volume kraam Babylon 3003
Offerte aanvragen

Wanneer de Babylon
Makkelijk vervoerbare marktkraam - punt
 Bij een bestelling van 5 kramen of meer.
Makkelijk vervoerbare marktkraam - punt Prijsgunstig doordat er meerdere kramen tegelijk worden besteld.
Makkelijk vervoerbare marktkraam - punt Snel in huis: levertermijn van gemiddeld 2 weken. 
Makkelijk vervoerbare marktkraam - punt Belastbaar tot 100 kilogram.
Makkelijk vervoerbare marktkraam - punt De Babylon is zowel voor binnen- als buitengebruik.

 

Gebruik en demonstratie
Al onze kramen zijn zeer eenvoudig en met één persoon te hanteren. Het volledig opzetten van één kraam duurt slechts enkele minuten. Om u te laten zien hoe eenvoudig het opzetten van een kraam is, zie onze handleiding.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Informatiebalie 3004
Offerte aanvragen

Wanneer de Informatiebalie:
Makkelijk vervoerbare marktkraam - punt Als een strakke balie, informatiestand of counter meer gewenst is dan een kraamuitstraling.
Makkelijk vervoerbare marktkraam - punt Voor een opvallende actie, evenement, informatievoorziening, wegwijzer e.d.
Makkelijk vervoerbare marktkraam - punt Tafeldeel naar keuze van Enterprise, Voyager of Babylon. Maten en belastbaarheid zijn gelijk.
Makkelijk vervoerbare marktkraam - punt De opbouw bestaat uit aluminium delen en een naar wens bedrukte banner.

Heeft u al een kraam van ons?
Dan kunt u volstaan met de aanschaf van de opbouw en is uw kraam voor nog veel meer toepassingen inzetbaar.

Met deze optionele opbouw erbij kunt u uw kraam inzetten zoals u altijd deed, maar ook toepassen bij gelegenheden waarbij een strakke, duidelijke balie of counter meer gewenst is dan de kraamuitstraling.

Gebruiksgemak

Al onze kramen en informatiebalies zijn zeer eenvoudig en met één persoon te hanteren. Het volledig opzetten van een informatiebalie duurt slechts enkele minuten.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Verlengde overdekte achterwand 3090

Verlengde overdekte achterwand

 

Om nog meer ruimte te hebben en droog te staan als het regent met de marktkraam Enterprise bieden wij de mogelijkheid voor een verlengde overdekte achterwand. Deze achterwand wordt bevestigd aan de luifel van de marktkraam.

Deze verlengde overdekte achterwand is een echte 'eye-catcher', uitgevoerd in uw eigen huisstijl of met grote afbeelding. De achterwand kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig worden bedrukt. 

De dubbelzijdig bedrukte verlengde achterwand is erg interessant als de kraam los staat en er mensen achter de marktkraam langs lopen.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.