Marktkramen zelf ontwerpen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Marktkramen zelf ontwerpen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Marktkramen zelf ontwerpen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Marktkramen zelf ontwerpen - needle Eigen productie en confectie

Marktkramen zelf ontwerpen

Marktkramen zelf ontwerpen - marktkramen_natuurwinkel

Marktkramen zelf ontwerpen

Wilt u marktkramen zelf ontwerpen? Transform helpt u hier graag bij! U kunt bij ons kiezen uit verschillende modellen en afmetingen!

Waarom marktkramen zelf ontwerpen bij Transform? Onze marktkramen zijn van top kwaliteit, makkelijk te monteren en tevens eenvoudig mee te nemen.

Hoe kan ik persoonlijke marktkramen zelf ontwerpen bij Transform? Het enige wat wij nodig hebben is een ontwerp en het model dat u wilt! Mocht u geen ontwerp hebben? Geen probleem! Ook dit kunnen wij voor u verzorgen!

Direct marktkramen zelf ontwerpen bij Transform? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Meer informatie over marktkramen zelf ontwerpen bij Transform? Bezoek dan onze productpagina

Voor overige vragen over marktkramen zelf ontwerpen, kunt u gerust contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag met marktkramen zelf ontwerpen!

Marktkramen zelf ontwerpen was nog nooit zo eenvoudig!

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Topmodel marktkraam Enterprise 2002
Offerte aanvragen

Wanneer de Enterprise:
Marktkramen zelf ontwerpen - punt Bij een zware belasting op het tafeldeel. De Enterprise is tot 300 kilogram belastbaar.
Marktkramen zelf ontwerpen - punt Buitengebruik: De Enterprise heeft een stevige, robuuste opbouw van aluminium onderdelen.
Marktkramen zelf ontwerpen - punt Werken achter de marktkraam: Het tafeldeel heeft de ideale werkhoogte van 85 cm.
Marktkramen zelf ontwerpen - punt De Enterprise is zowel binnen als buiten te gebruiken.
Marktkramen zelf ontwerpen - punt Additionele accessoires: Stelvoeten (waterpas), wielen en Overdekte Achterwand of extra bedrukte rok en/of dakdoek.

Gebruik en demonstratie
Al onze marktkramen zijn zeer eenvoudig en met één persoon te hanteren. Het volledig opzetten van één Enterprise kraam duurt slechts enkele minuten. Om u te laten zien hoe eenvoudig het opzetten van een marktkraam is, zie onze demonstratiefilm onder aan deze pagina. U ontvangt bij bestelling van de kraam een handleiding.

Bekijk hier de demonstratie video

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Royale marktkraam Voyager 3001
Offerte aanvragen

Wanneer de VOYAGER
Marktkramen zelf ontwerpen - punt Als presentatiekraam met een grote tafel. De tafel van de Voyager is 183 cm lang.
Marktkramen zelf ontwerpen - punt In elke auto mee te nemen door het compacte inklapbare tafeldeel met handvat.
Marktkramen zelf ontwerpen - punt Neemt weinig opbergruimte in. 
Marktkramen zelf ontwerpen - punt
 Belastbaar tot 100 kilogram.
Marktkramen zelf ontwerpen - punt De Voyager is binnen te gebruiken. 
Marktkramen zelf ontwerpen - punt Door het dak-en omrokdoek in uw eigen huisstijl te bedrukken is de Voyager een verlengstuk van uw communicatie uitingen. 

 

Gebruik en demonstratie
Al onze kramen zijn zeer eenvoudig en met één persoon te hanteren. Het volledig opzetten van één kraam duurt slechts enkele minuten. Om u te laten zien hoe eenvoudig het opzetten van een kraam is, zie onze handleiding.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Volume kraam Babylon 3003
Offerte aanvragen

Wanneer de Babylon
Marktkramen zelf ontwerpen - punt
 Bij een bestelling van 5 kramen of meer.
Marktkramen zelf ontwerpen - punt Prijsgunstig doordat er meerdere kramen tegelijk worden besteld.
Marktkramen zelf ontwerpen - punt Snel in huis: levertermijn van gemiddeld 2 weken. 
Marktkramen zelf ontwerpen - punt Belastbaar tot 100 kilogram.
Marktkramen zelf ontwerpen - punt De Babylon is zowel voor binnen- als buitengebruik.

 

Gebruik en demonstratie
Al onze kramen zijn zeer eenvoudig en met één persoon te hanteren. Het volledig opzetten van één kraam duurt slechts enkele minuten. Om u te laten zien hoe eenvoudig het opzetten van een kraam is, zie onze handleiding.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Informatiebalie 3004
Offerte aanvragen

Wanneer de Informatiebalie:
Marktkramen zelf ontwerpen - punt Als een strakke balie, informatiestand of counter meer gewenst is dan een kraamuitstraling.
Marktkramen zelf ontwerpen - punt Voor een opvallende actie, evenement, informatievoorziening, wegwijzer e.d.
Marktkramen zelf ontwerpen - punt Tafeldeel naar keuze van Enterprise, Voyager of Babylon. Maten en belastbaarheid zijn gelijk.
Marktkramen zelf ontwerpen - punt De opbouw bestaat uit aluminium delen en een naar wens bedrukte banner.

Heeft u al een kraam van ons?
Dan kunt u volstaan met de aanschaf van de opbouw en is uw kraam voor nog veel meer toepassingen inzetbaar.

Met deze optionele opbouw erbij kunt u uw kraam inzetten zoals u altijd deed, maar ook toepassen bij gelegenheden waarbij een strakke, duidelijke balie of counter meer gewenst is dan de kraamuitstraling.

Gebruiksgemak

Al onze kramen en informatiebalies zijn zeer eenvoudig en met één persoon te hanteren. Het volledig opzetten van een informatiebalie duurt slechts enkele minuten.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Verlengde overdekte achterwand 3090

Verlengde overdekte achterwand

 

Om nog meer ruimte te hebben en droog te staan als het regent met de marktkraam Enterprise bieden wij de mogelijkheid voor een verlengde overdekte achterwand. Deze achterwand wordt bevestigd aan de luifel van de marktkraam.

Deze verlengde overdekte achterwand is een echte 'eye-catcher', uitgevoerd in uw eigen huisstijl of met grote afbeelding. De achterwand kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig worden bedrukt. 

De dubbelzijdig bedrukte verlengde achterwand is erg interessant als de kraam los staat en er mensen achter de marktkraam langs lopen.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Draag- en beschermtassen Tassen

Bij aanschaf van onze lichtgewicht marktkramen bieden wij de mogelijkheid om hierbij draag- en beschermtassen te bestellen. Deze tassen zijn geschikt om de marktkraam in op te bergen, als bescherming en natuurlijk om makkelijk mee te nemen.

De gehele marktkraam, het tafeldeel en de opbouw en bekleding kan in twee draagtassen worden opgeborgen.

De draag- en beschermtassen zijn afgestemd op het formaat van de verschillende marktkramen. Wij bieden de mogelijkheid om tassen met en zonder het logo van Transform te bestellen.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.