Merchandise kraam zelf maken - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Merchandise kraam zelf maken - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Merchandise kraam zelf maken - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Merchandise kraam zelf maken - needle Eigen productie en confectie

Merchandise kraam zelf maken

Merchandise kraam zelf maken - marktkramen_lidl_aangepast

Merchandise kraam zelf maken

Bent u op zoek naar een merchandise kraam? Of wilt u een merchandise kraam zelf maken? Zoek niet verder want Transform helpt u hier graag bij! Of het nou gaat om een merchandise kraam zelf maken met opdruk? Of wilt u de merchandise kraam zelf maken in verschillende afmetingen of soorten? Dat kan bij ons allemaal!

Hoe kan ik een merchandise kraam zelf maken? U levert een ontwerp aan bij ons en wij regelen de rest. Ook als u geen ontwerp heeft om een merchandise kraam zelf te maken dan kunnen wij dit voor u verzorgen!

Waarom een merchandise kraam zelf maken bij Transform? Onze merchandise kraam is van hoge kwaliteit, duurzaam, makkelijk te monteren en eenvoudig mee te nemen.

Direct een merchandise kraam zelf maken bij Transform? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Meer informatie over een merchandise kraam zelf maken bij Transform? Bezoek dan onze productpagina.

Voor alle overige vragen over merchandise kraam zelf maken, kunt u gerust contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met een merchandise kraam zelf maken!

Een merchandise kraam zelf maken was nog nooit zo eenvoudig!

                                                                                          

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Topmodel marktkraam Enterprise 2002
Offerte aanvragen

Wanneer de Enterprise:
Merchandise kraam zelf maken - punt Bij een zware belasting op het tafeldeel. De Enterprise is tot 300 kilogram belastbaar.
Merchandise kraam zelf maken - punt Buitengebruik: De Enterprise heeft een stevige, robuuste opbouw van aluminium onderdelen.
Merchandise kraam zelf maken - punt Werken achter de marktkraam: Het tafeldeel heeft de ideale werkhoogte van 85 cm.
Merchandise kraam zelf maken - punt De Enterprise is zowel binnen als buiten te gebruiken.
Merchandise kraam zelf maken - punt Additionele accessoires: Stelvoeten (waterpas), wielen en Overdekte Achterwand of extra bedrukte rok en/of dakdoek.

Gebruik en demonstratie
Al onze marktkramen zijn zeer eenvoudig en met één persoon te hanteren. Het volledig opzetten van één Enterprise kraam duurt slechts enkele minuten. Om u te laten zien hoe eenvoudig het opzetten van een marktkraam is, zie onze demonstratiefilm onder aan deze pagina. U ontvangt bij bestelling van de kraam een handleiding.

Bekijk hier de demonstratie video

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Royale marktkraam Voyager 3001
Offerte aanvragen

Wanneer de VOYAGER
Merchandise kraam zelf maken - punt Als presentatiekraam met een grote tafel. De tafel van de Voyager is 183 cm lang.
Merchandise kraam zelf maken - punt In elke auto mee te nemen door het compacte inklapbare tafeldeel met handvat.
Merchandise kraam zelf maken - punt Neemt weinig opbergruimte in. 
Merchandise kraam zelf maken - punt
 Belastbaar tot 100 kilogram.
Merchandise kraam zelf maken - punt De Voyager is binnen te gebruiken. 
Merchandise kraam zelf maken - punt Door het dak-en omrokdoek in uw eigen huisstijl te bedrukken is de Voyager een verlengstuk van uw communicatie uitingen. 

 

Gebruik en demonstratie
Al onze kramen zijn zeer eenvoudig en met één persoon te hanteren. Het volledig opzetten van één kraam duurt slechts enkele minuten. Om u te laten zien hoe eenvoudig het opzetten van een kraam is, zie onze handleiding.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Volume kraam Babylon 3003
Offerte aanvragen

Wanneer de Babylon
Merchandise kraam zelf maken - punt
 Bij een bestelling van 5 kramen of meer.
Merchandise kraam zelf maken - punt Prijsgunstig doordat er meerdere kramen tegelijk worden besteld.
Merchandise kraam zelf maken - punt Snel in huis: levertermijn van gemiddeld 2 weken. 
Merchandise kraam zelf maken - punt Belastbaar tot 100 kilogram.
Merchandise kraam zelf maken - punt De Babylon is zowel voor binnen- als buitengebruik.

 

Gebruik en demonstratie
Al onze kramen zijn zeer eenvoudig en met één persoon te hanteren. Het volledig opzetten van één kraam duurt slechts enkele minuten. Om u te laten zien hoe eenvoudig het opzetten van een kraam is, zie onze handleiding.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Informatiebalie 3004
Offerte aanvragen

Wanneer de Informatiebalie:
Merchandise kraam zelf maken - punt Als een strakke balie, informatiestand of counter meer gewenst is dan een kraamuitstraling.
Merchandise kraam zelf maken - punt Voor een opvallende actie, evenement, informatievoorziening, wegwijzer e.d.
Merchandise kraam zelf maken - punt Tafeldeel naar keuze van Enterprise, Voyager of Babylon. Maten en belastbaarheid zijn gelijk.
Merchandise kraam zelf maken - punt De opbouw bestaat uit aluminium delen en een naar wens bedrukte banner.

Heeft u al een kraam van ons?
Dan kunt u volstaan met de aanschaf van de opbouw en is uw kraam voor nog veel meer toepassingen inzetbaar.

Met deze optionele opbouw erbij kunt u uw kraam inzetten zoals u altijd deed, maar ook toepassen bij gelegenheden waarbij een strakke, duidelijke balie of counter meer gewenst is dan de kraamuitstraling.

Gebruiksgemak

Al onze kramen en informatiebalies zijn zeer eenvoudig en met één persoon te hanteren. Het volledig opzetten van een informatiebalie duurt slechts enkele minuten.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Verlengde overdekte achterwand 3090

Verlengde overdekte achterwand

 

Om nog meer ruimte te hebben en droog te staan als het regent met de marktkraam Enterprise bieden wij de mogelijkheid voor een verlengde overdekte achterwand. Deze achterwand wordt bevestigd aan de luifel van de marktkraam.

Deze verlengde overdekte achterwand is een echte 'eye-catcher', uitgevoerd in uw eigen huisstijl of met grote afbeelding. De achterwand kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig worden bedrukt. 

De dubbelzijdig bedrukte verlengde achterwand is erg interessant als de kraam los staat en er mensen achter de marktkraam langs lopen.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.