Merchandise kramen zelf ontwerpen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Merchandise kramen zelf ontwerpen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Merchandise kramen zelf ontwerpen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Merchandise kramen zelf ontwerpen - needle Eigen productie en confectie

Merchandise kramen zelf ontwerpen

Merchandise kramen zelf ontwerpen - gastronoom_-_rechte_onderkant

Goedendag! Wilt u graag merchandise kramen zelf ontwerpen, maar weet u niet zo goed waar of hoe? Laat Transform u dan helpen bij het maken van merchandise kramen. Wij zijn een digitale textieldrukkerij in Emmen en bij Transform hebben wij onze eigen productie en confectie in handen. Zo kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. Om merchandise kramen zelf te ontwerpen hebben wij van u een ontwerp nodig voor op het textiel. Heeft u dit niet? Geen probleem dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Wij bedrukken het dakdoek en de omrok in full colour, dit zorgt voor de beste kleurweergave.

Hier kunt u meer lezen over merchandise kramen zelf ontwerpen via Transform.

 

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Topmodel marktkraam Enterprise 2002
Offerte aanvragen

Wanneer de Enterprise:
Merchandise kramen zelf ontwerpen - punt Bij een zware belasting op het tafeldeel. De Enterprise is tot 300 kilogram belastbaar.
Merchandise kramen zelf ontwerpen - punt Buitengebruik: De Enterprise heeft een stevige, robuuste opbouw van aluminium onderdelen.
Merchandise kramen zelf ontwerpen - punt Werken achter de marktkraam: Het tafeldeel heeft de ideale werkhoogte van 85 cm.
Merchandise kramen zelf ontwerpen - punt De Enterprise is zowel binnen als buiten te gebruiken.
Merchandise kramen zelf ontwerpen - punt Additionele accessoires: Stelvoeten (waterpas), wielen en Overdekte Achterwand of extra bedrukte rok en/of dakdoek.

Gebruik en demonstratie
Al onze marktkramen zijn zeer eenvoudig en met één persoon te hanteren. Het volledig opzetten van één Enterprise kraam duurt slechts enkele minuten. Om u te laten zien hoe eenvoudig het opzetten van een marktkraam is, zie onze demonstratiefilm onder aan deze pagina. U ontvangt bij bestelling van de kraam een handleiding.

Bekijk hier de demonstratie video

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Royale marktkraam Voyager 3001
Offerte aanvragen

Wanneer de VOYAGER
Merchandise kramen zelf ontwerpen - punt Als presentatiekraam met een grote tafel. De tafel van de Voyager is 183 cm lang.
Merchandise kramen zelf ontwerpen - punt In elke auto mee te nemen door het compacte inklapbare tafeldeel met handvat.
Merchandise kramen zelf ontwerpen - punt Neemt weinig opbergruimte in. 
Merchandise kramen zelf ontwerpen - punt
 Belastbaar tot 100 kilogram.
Merchandise kramen zelf ontwerpen - punt De Voyager is binnen te gebruiken. 
Merchandise kramen zelf ontwerpen - punt Door het dak-en omrokdoek in uw eigen huisstijl te bedrukken is de Voyager een verlengstuk van uw communicatie uitingen. 

 

Gebruik en demonstratie
Al onze kramen zijn zeer eenvoudig en met één persoon te hanteren. Het volledig opzetten van één kraam duurt slechts enkele minuten. Om u te laten zien hoe eenvoudig het opzetten van een kraam is, zie onze handleiding.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Volume kraam Babylon 3003
Offerte aanvragen

Wanneer de Babylon
Merchandise kramen zelf ontwerpen - punt
 Bij een bestelling van 5 kramen of meer.
Merchandise kramen zelf ontwerpen - punt Prijsgunstig doordat er meerdere kramen tegelijk worden besteld.
Merchandise kramen zelf ontwerpen - punt Snel in huis: levertermijn van gemiddeld 2 weken. 
Merchandise kramen zelf ontwerpen - punt Belastbaar tot 100 kilogram.
Merchandise kramen zelf ontwerpen - punt De Babylon is zowel voor binnen- als buitengebruik.

 

Gebruik en demonstratie
Al onze kramen zijn zeer eenvoudig en met één persoon te hanteren. Het volledig opzetten van één kraam duurt slechts enkele minuten. Om u te laten zien hoe eenvoudig het opzetten van een kraam is, zie onze handleiding.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Informatiebalie 3004
Offerte aanvragen

Wanneer de Informatiebalie:
Merchandise kramen zelf ontwerpen - punt Als een strakke balie, informatiestand of counter meer gewenst is dan een kraamuitstraling.
Merchandise kramen zelf ontwerpen - punt Voor een opvallende actie, evenement, informatievoorziening, wegwijzer e.d.
Merchandise kramen zelf ontwerpen - punt Tafeldeel naar keuze van Enterprise, Voyager of Babylon. Maten en belastbaarheid zijn gelijk.
Merchandise kramen zelf ontwerpen - punt De opbouw bestaat uit aluminium delen en een naar wens bedrukte banner.

Heeft u al een kraam van ons?
Dan kunt u volstaan met de aanschaf van de opbouw en is uw kraam voor nog veel meer toepassingen inzetbaar.

Met deze optionele opbouw erbij kunt u uw kraam inzetten zoals u altijd deed, maar ook toepassen bij gelegenheden waarbij een strakke, duidelijke balie of counter meer gewenst is dan de kraamuitstraling.

Gebruiksgemak

Al onze kramen en informatiebalies zijn zeer eenvoudig en met één persoon te hanteren. Het volledig opzetten van een informatiebalie duurt slechts enkele minuten.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Verlengde overdekte achterwand 3090

Verlengde overdekte achterwand

 

Om nog meer ruimte te hebben en droog te staan als het regent met de marktkraam Enterprise bieden wij de mogelijkheid voor een verlengde overdekte achterwand. Deze achterwand wordt bevestigd aan de luifel van de marktkraam.

Deze verlengde overdekte achterwand is een echte 'eye-catcher', uitgevoerd in uw eigen huisstijl of met grote afbeelding. De achterwand kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig worden bedrukt. 

De dubbelzijdig bedrukte verlengde achterwand is erg interessant als de kraam los staat en er mensen achter de marktkraam langs lopen.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.