Paneelgordijn - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Paneelgordijn - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Paneelgordijn - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Paneelgordijn - needle Eigen productie en confectie

Paneelgordijn

Paneelgordijn - paneelgordijnen_07

Paneelgordijn

Transform is dé specialist in een paneelgordijn of rolgordijn.

Een paneelgordijn is multifunctioneel inzetbaar: U kunt ze als raamdecoratie inzetten of een ruimte mee opdelen. Ook wordt een paneelgordijn gebruikt om bijvoorbeeld een doorgang te verbergen. Doordat de panelen schuiven op de rail, zijn er diverse variaties mogelijk om te openen en te sluiten.

U kunt kiezen uit 5 verschillende soorten textiel voor een paneelgordijn, van transparant tot zicht-dicht, in uitstralingen als bijvoorbeeld canvas of fijn linnen. Daarnaast hebben de panelen specifieke eigenschappen als akoestisch of warmte-werend. Licht-echt, wasvast, hoogste kwaliteit interieurstoffen. 

Ons railsysteem is doeltreffend, strak en eenvoudig te monteren, naar keuze met wand- of plafondbevestigingsmaterialen. Het schuiven van de gordijnen kan met een trekstang of magneetknop.

Heeft u al een railsysteem (van Hema of Ikea) dan passen onze paneelgordijnen daar op en hoeft u geen nieuwe rail aan te schaffen.  

Bij de bedrukking heeft u keuze uit de vele motieven en kleuren van onze website, maar uw eigen ontwerp, logo of foto behoort, in overleg, ook tot de mogelijkheden.

Direct een paneelgordijn kopen bij Transform? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Meer informatie over onze paneelgordijnen? Bezoek dan onze productpagina

Voor overige vragen over een paneelgordijn kopen bij Transform, kunt u gerust contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met een paneelgordijn!

Een paneelgordijn bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

© Copyright Transform BV 2018.