Paneelgordijnen met eigen ontwerp laten maken  - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Paneelgordijnen met eigen ontwerp laten maken  - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Paneelgordijnen met eigen ontwerp laten maken  - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Paneelgordijnen met eigen ontwerp laten maken  - needle Eigen productie en confectie

Paneelgordijnen met eigen ontwerp laten maken

Paneelgordijnen met eigen ontwerp laten maken  - paneelgordijnen_05

Paneelgordijnen met eigen ontwerp laten maken

Bent u op zoek naar een plek waar u paneelgordijnen met eigen ontwerp laten maken kunt? Dan is Transform de juiste keus voor u. Bij ons kunt u namelijk gemakkelijk en prijsgunstige paneelgordijnen met eigen ontwerp laten maken. Verder bieden wij op het gebied van paneelgordijnen met eigen ontwerp laten maken ook nog eens vele mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld gemakkelijk uw eigen ontwerp of logo op de paneelgordijnen laten bedrukken of heeft u nog geen eigen ontwerp? Dan kunnen wij uiteraard ook dit voor u verzorgen!

Direct paneelgordijnen met eigen ontwerp laten maken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie over de mogelijkheden van paneelgordijnen met eigen ontwerp laten maken? Bezoek dan onze productpagina.

Voor overige vragen over paneelgordijnen met eigen ontwerp laten maken, kunt u gerust contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag met paneelgordijnen met eigen ontwerp laten maken!

Paneelgordijnen met eigen ontwerp laten maken was nog nooit zo gemakkelijk!

 

 

 

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Mobiele presentatiewanden 5019
Offerte aanvragen

De mobiele presentatiewanden van Transform bestaan uit op maat gemaakte frames, die met bedrukte reclamedoeken zijn bespannen, enkelzijdig of dubbelzijdig uitgevoerd. Deze mobiele presentatiewanden zijn overal inzetbaar, eenvoudig mee te nemen, simpel op- en af te bouwen en prijstechnisch voordelig.

De aankleding van uw presentatie kunt u eenvoudig wisselen door de bedrukte reclamedoeken te vervangen, zodat de presentatiewand een geheel nieuw aanzicht krijgt. Het frame bestaat uit lichtgewicht aluminium vierkant buis, systeemkoppelingen van kunststof en een strakke doekmontage. De frames worden bespannen met bedrukte textiel, die strak met speciaal noppentape op de profielbuizen worden bevestigd.

Omdat wij deze framebouw in eigen huis hebben, zijn diverse afmetingen en maatwerk in overleg vaak mogelijk.

Multifunctioneel
Deze unieke constructies zijn voor vele doeleinden geschikt zijn. Door de combinatie van schakelbare frames en bedrukte textielhoezen zijn de decoratieschermen op vele manieren toe te passen, als:
Paneelgordijnen met eigen ontwerp laten maken  - pijl Presentatiewand bij beurzen en tentoonstellingen 
Paneelgordijnen met eigen ontwerp laten maken  - pijl Afscheidingswand om ruimten aan het zicht te onttrekken 
Paneelgordijnen met eigen ontwerp laten maken  - pijl Decoratiescherm om een interieur te verfraaien 

Afwerking - Montage – Demontage
De frames zijn snel en eenvoudig, zonder gebruik van speciaal gereedschap, op te zetten. De enkelzijdig bedrukte banners zet u vast met klittenband, de dubbelzijdig bedrukte hoezen worden over de frames getrokken. Gedemonteerde decoratieschermen kunnen meestal in een personenauto worden vervoerd.

Dit kan als presentatiewand uit 1 stuk uitgevoerd worden, maar ook meerdere smallere schermen naast elkaar die in allerlei vormen te schakelen zijn (kamerscherm idee).

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Interieurinrichting 6056
Offerte aanvragen

Interieur

Uw eigen ontwerp of logo op soepele vitragesoorten als bedrukte Voile of Inbetween. Hoge kwaliteit interieurstoffen met een over-all (foto)afbeelding of een subtiel herhalend beeldmerk, wat u maar wilt. Daarnaast bedrukken we ook poefen en hockers. In uw eigen stijl, kleurstellingen of uniek gepersonaliseerd geeft dat net dat beetje meer in uw interieur.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.