Presentatie kraam met eigen logo - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Presentatie kraam met eigen logo - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Presentatie kraam met eigen logo - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Presentatie kraam met eigen logo - needle Eigen productie en confectie

Presentatie kraam met eigen logo

Presentatie kraam met eigen logo - marktkramen_albert_heijn

Bent u opzoek naar een presentatie kraam met eigen logo? Dan bent u bij Transform aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk een presentatie kraam met eigen logo. Op dit gebied krijgt u bij Transform vele mogelijkheden. Bijvoorbeeld het bedrukken van uw eigen logo of ontwerp op een presentatie kraam. Dit kan bij Transform erg gemakkelijk. Heeft u echter nog geen eigen ontwerp? Dan is ook dit zeker geen probleem, deze kunnen wij voor u verzorgen!

Bent u geinteresseerd in een presentatie kraam met eigen logo? Bezoek dan snel onze productpagina!

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Statafelhoezen en top-decks 2044
Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar bedrukte bekleding voor uw statafels, dan bent u bij Transform aan het juiste adres! Wij bieden bedrukte statafelbekleding als stretchhoesvolledige rechte hoes of alleen een topdeck.

Hiernaast kunt u ook kiezen voor bedrukte stretch statafelhoezen met uw eigen logo of afbeelding, dit is een unieke mogelijkheid. De opdruk van een beeltenis of logo is mogelijk op vijf zijden van de statafelrok: de bovenkant en de vier zijkanten.

De statafelrokken zijn gemaakt van een hoogwaardige polyester-spandex stretchstof. Al onze bedrukte statafelhoezen zijn wasbaar tot 30°C en kleurecht.

U kunt bij ons zowel de bedrukte stretchstatafelhoes bestellen als ook de statafel. Er zijn doorgaans twee typen statafels in omloop; de statafel met schaarvoet en de statafel met centrale voet. Voor beide type tafels zijn er statafelrokken beschikbaar.

Een bedrukte topdeck is een snelle oplossing bij statafels met een effen stretch hoes.

Natuurlijk adviseren wij u graag over de beste oplossing voor een bedrukte statafelhoes. Neem telefonisch contact op met Joke op telnr 0591-678282 of stuur een email naar Joke

U kunt ook direct een

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.