Professionele beurskraam bedrukken - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Professionele beurskraam bedrukken - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Professionele beurskraam bedrukken - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Professionele beurskraam bedrukken - needle Eigen productie en confectie

Professionele beurskraam bedrukken

Professionele beurskraam bedrukken - marktkramen_event_sevices

Goedendag. Wilt u uw professionele beurskraam bedrukken met uw logo, ontwerp of iets soortgelijks? Dan kan dat nu bij Transform, de digitale textieldrukkerij in Emmen. Transform heeft een deskundig team dat elk ontwerp voor u kan verzorgen en bedrukken op elk professionele beurskraam. Wij bedrukken het textiel full colour en met de hoogste resolutie, vervolgens tatoeëren wij het textiel. Om uw beurskraam te laten bedrukken moet u bij Transform zijn. Bij ons krijgt u kwaliteit, deskundigheid en duurzaamheid.

Ga hier naartoe om contact op te nemen met ons en vandaag nog meer te weten te komen over onze professionele beurskraam.

 

 

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Topmodel marktkraam Enterprise 2002
Offerte aanvragen

Wanneer de Enterprise:
Professionele beurskraam bedrukken - punt Bij een zware belasting op het tafeldeel. De Enterprise is tot 300 kilogram belastbaar.
Professionele beurskraam bedrukken - punt Buitengebruik: De Enterprise heeft een stevige, robuuste opbouw van aluminium onderdelen.
Professionele beurskraam bedrukken - punt Werken achter de marktkraam: Het tafeldeel heeft de ideale werkhoogte van 85 cm.
Professionele beurskraam bedrukken - punt De Enterprise is zowel binnen als buiten te gebruiken.
Professionele beurskraam bedrukken - punt Additionele accessoires: Stelvoeten (waterpas), wielen en Overdekte Achterwand of extra bedrukte rok en/of dakdoek.

Gebruik en demonstratie
Al onze marktkramen zijn zeer eenvoudig en met één persoon te hanteren. Het volledig opzetten van één Enterprise kraam duurt slechts enkele minuten. Om u te laten zien hoe eenvoudig het opzetten van een marktkraam is, zie onze demonstratiefilm onder aan deze pagina. U ontvangt bij bestelling van de kraam een handleiding.

Bekijk hier de demonstratie video

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Royale marktkraam Voyager 3001
Offerte aanvragen

Wanneer de VOYAGER
Professionele beurskraam bedrukken - punt Als presentatiekraam met een grote tafel. De tafel van de Voyager is 183 cm lang.
Professionele beurskraam bedrukken - punt In elke auto mee te nemen door het compacte inklapbare tafeldeel met handvat.
Professionele beurskraam bedrukken - punt Neemt weinig opbergruimte in. 
Professionele beurskraam bedrukken - punt
 Belastbaar tot 100 kilogram.
Professionele beurskraam bedrukken - punt De Voyager is binnen te gebruiken. 
Professionele beurskraam bedrukken - punt Door het dak-en omrokdoek in uw eigen huisstijl te bedrukken is de Voyager een verlengstuk van uw communicatie uitingen. 

 

Gebruik en demonstratie
Al onze kramen zijn zeer eenvoudig en met één persoon te hanteren. Het volledig opzetten van één kraam duurt slechts enkele minuten. Om u te laten zien hoe eenvoudig het opzetten van een kraam is, zie onze handleiding.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Volume kraam Babylon 3003
Offerte aanvragen

Wanneer de Babylon
Professionele beurskraam bedrukken - punt
 Bij een bestelling van 5 kramen of meer.
Professionele beurskraam bedrukken - punt Prijsgunstig doordat er meerdere kramen tegelijk worden besteld.
Professionele beurskraam bedrukken - punt Snel in huis: levertermijn van gemiddeld 2 weken. 
Professionele beurskraam bedrukken - punt Belastbaar tot 100 kilogram.
Professionele beurskraam bedrukken - punt De Babylon is zowel voor binnen- als buitengebruik.

 

Gebruik en demonstratie
Al onze kramen zijn zeer eenvoudig en met één persoon te hanteren. Het volledig opzetten van één kraam duurt slechts enkele minuten. Om u te laten zien hoe eenvoudig het opzetten van een kraam is, zie onze handleiding.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Informatiebalie 3004
Offerte aanvragen

Wanneer de Informatiebalie:
Professionele beurskraam bedrukken - punt Als een strakke balie, informatiestand of counter meer gewenst is dan een kraamuitstraling.
Professionele beurskraam bedrukken - punt Voor een opvallende actie, evenement, informatievoorziening, wegwijzer e.d.
Professionele beurskraam bedrukken - punt Tafeldeel naar keuze van Enterprise, Voyager of Babylon. Maten en belastbaarheid zijn gelijk.
Professionele beurskraam bedrukken - punt De opbouw bestaat uit aluminium delen en een naar wens bedrukte banner.

Heeft u al een kraam van ons?
Dan kunt u volstaan met de aanschaf van de opbouw en is uw kraam voor nog veel meer toepassingen inzetbaar.

Met deze optionele opbouw erbij kunt u uw kraam inzetten zoals u altijd deed, maar ook toepassen bij gelegenheden waarbij een strakke, duidelijke balie of counter meer gewenst is dan de kraamuitstraling.

Gebruiksgemak

Al onze kramen en informatiebalies zijn zeer eenvoudig en met één persoon te hanteren. Het volledig opzetten van een informatiebalie duurt slechts enkele minuten.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Verlengde overdekte achterwand 3090

Verlengde overdekte achterwand

 

Om nog meer ruimte te hebben en droog te staan als het regent met de marktkraam Enterprise bieden wij de mogelijkheid voor een verlengde overdekte achterwand. Deze achterwand wordt bevestigd aan de luifel van de marktkraam.

Deze verlengde overdekte achterwand is een echte 'eye-catcher', uitgevoerd in uw eigen huisstijl of met grote afbeelding. De achterwand kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig worden bedrukt. 

De dubbelzijdig bedrukte verlengde achterwand is erg interessant als de kraam los staat en er mensen achter de marktkraam langs lopen.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.