Rechthoekig tafelkleed maken - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Rechthoekig tafelkleed maken - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Rechthoekig tafelkleed maken - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Rechthoekig tafelkleed maken - needle Eigen productie en confectie

Rechthoekig tafelkleed maken

Rechthoekig tafelkleed maken - tafelkleden_20

Rechthoekig tafelkleed maken

Wilt u graag een rechthoekig tafelkleed maken, of laten maken door een bedrijf? Dan kan Transform de uitkomst voor u zijn. Bij Transform, een digitale textieldrukkerij, wordt een rechthoekig tafelkleed op maat gemaakt. U kiest het formaat en levert een ontwerp aan, Transform bedrukt en maakt het rechthoekig tafelkleed vervolgens. Zo krijgt elke klant het tafellaken dat hij/zij zelf heeft ontworpen. Mocht u geen ontwerp hebben voor een rechthoekig tafelkleed dan kunnen wij ook dit voor u verzorgen!

Direct een rechthoekig tafelkleed maken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie over een rechthoekig tafelkleed maken bij Transform? Bezoek dan onze productpagina

Voor overige vragen over een rechthoekig tafelkleed maken, kunt u gerust contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met een rechthoekig tafelkleed maken!

Een rechthoekig tafelkleed maken was nog nooit zo eenvoudig!

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Statafelhoezen en top-decks 2044
Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar bedrukte bekleding voor uw statafels, dan bent u bij Transform aan het juiste adres! Wij bieden bedrukte statafelbekleding als stretchhoesvolledige rechte hoes of alleen een topdeck.

Hiernaast kunt u ook kiezen voor bedrukte stretch statafelhoezen met uw eigen logo of afbeelding, dit is een unieke mogelijkheid. De opdruk van een beeltenis of logo is mogelijk op vijf zijden van de statafelrok: de bovenkant en de vier zijkanten.

De statafelrokken zijn gemaakt van een hoogwaardige polyester-spandex stretchstof. Al onze bedrukte statafelhoezen zijn wasbaar tot 30°C en kleurecht.

U kunt bij ons zowel de bedrukte stretchstatafelhoes bestellen als ook de statafel. Er zijn doorgaans twee typen statafels in omloop; de statafel met schaarvoet en de statafel met centrale voet. Voor beide type tafels zijn er statafelrokken beschikbaar.

Een bedrukte topdeck is een snelle oplossing bij statafels met een effen stretch hoes.

Natuurlijk adviseren wij u graag over de beste oplossing voor een bedrukte statafelhoes. Neem telefonisch contact op met Joke op telnr 0591-678282 of stuur een email naar Joke

U kunt ook direct een

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.