Rechthoekig tafelkleed op maat - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Rechthoekig tafelkleed op maat - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Rechthoekig tafelkleed op maat - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Rechthoekig tafelkleed op maat - needle Eigen productie en confectie

Rechthoekig tafelkleed op maat

Rechthoekig tafelkleed op maat - tafelkleden_24

Bent u op zoek naar een rechthoekig tafelkleed op maat, maar weet u niet precies waar u moet zoeken of door welk bedrijf u dit wilt laten doen? Kies dan voor Transform! Waarom voor Transform? Transform maakt elk rechthoekig tafelkleed met veel zorg en passie en dat is te zien aan de kwaliteit van het rechthoekig tafelkleed. Ook kunt u zelf het formaat en de opdruk bepalen zodat u het rechthoekig tafelkleed krijgt dat precies bij u past.

Word ook een blije klant van Transform, door hier uw rechthoekig tafelkleed op maat te laten maken.

 

 

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Statafelhoezen en top-decks 2044
Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar bedrukte bekleding voor uw statafels, dan bent u bij Transform aan het juiste adres! Wij bieden bedrukte statafelbekleding als stretchhoesvolledige rechte hoes of alleen een topdeck.

Hiernaast kunt u ook kiezen voor bedrukte stretch statafelhoezen met uw eigen logo of afbeelding, dit is een unieke mogelijkheid. De opdruk van een beeltenis of logo is mogelijk op vijf zijden van de statafelrok: de bovenkant en de vier zijkanten.

De statafelrokken zijn gemaakt van een hoogwaardige polyester-spandex stretchstof. Al onze bedrukte statafelhoezen zijn wasbaar tot 30°C en kleurecht.

U kunt bij ons zowel de bedrukte stretchstatafelhoes bestellen als ook de statafel. Er zijn doorgaans twee typen statafels in omloop; de statafel met schaarvoet en de statafel met centrale voet. Voor beide type tafels zijn er statafelrokken beschikbaar.

Een bedrukte topdeck is een snelle oplossing bij statafels met een effen stretch hoes.

Natuurlijk adviseren wij u graag over de beste oplossing voor een bedrukte statafelhoes. Neem telefonisch contact op met Joke op telnr 0591-678282 of stuur een email naar Joke

U kunt ook direct een

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.