Rechthoekige vlaggen met eigen logo - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Rechthoekige vlaggen met eigen logo - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Rechthoekige vlaggen met eigen logo - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Rechthoekige vlaggen met eigen logo - needle Eigen productie en confectie

Rechthoekige vlaggen met eigen logo

Rechthoekige vlaggen met eigen logo - hoogformaatvlaggen_03

Wilt u graag rechthoekige vlaggen met eigen logo in bezit hebben? Wees dan bij Transform, daar krijgt u de rechthoekige vlaggen met eigen logo die u altijd al graag wilde. Wij maken en bedrukken alle rechthoekige vlaggen met uw eigen logo en op de afmeting die u graag wilt. Geen rechthoekige vlag is te groot. Doordat wij onze confectie en productie in eigen hand hebben kunnen wij u een hoge kwaliteit en duurzaamheid garanderen van onze rechthoekige vlaggen.

Hier kunt u contact opnemen met één van onze deskundige medewerkers.

 

 

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Hoogformaat vlaggen met stormconfectie 8013
Offerte aanvragen

Ook wel baniervlaggen genoemd. Deze hangen verticaal langs de vlaggenmast. Voor de lengte van de vlag wordt over het algemeen de helft van de mast genomen.


Als Transform produceren wij de mastvlaggen met stormconfectie. Dit betekent dat onze vlaggen met stormconfectie twee keer zo lang mee gaan dan een vlag zonder stormconfectie, dit is gemeten d.m.v. duurtesten. En onze vlaggen zijn niet 2x zo duur!

Niet overtuigd?
U wilt onze stormconfectie vlaggen eerst testen? Dat kan! Vraag ons reductie-test tarief voor 2 vlaggen, om tegelijk met uw huidige vlaggen op te hangen. Andere maten op aanvraag. Max. 1 testbestelling per klant. 

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Wimpel vlaggen 8017
Offerte aanvragen

Verandering doet opvallen!
Een bedrukte lintvlag of wimpel kan probleemloos op de plaats van uw normale rechthoekige vlag worden gehesen, maar ook op een andere manier trekt deze de aandacht. De langgerekte wuivende vorm van de reclamewimpel is bijzonder en afwijkend en daardoor extra opvallend!
Dit type wimpel is uitermate geschikt voor reclame in de vorm van korte pakkende teksten of internetadressen. De wimpel komt al bij weinig wind sierlijk in beweging. De lintvlag of wimpel is verkrijgbaar in verschillende maten, passend bij verschillende mastlengtes.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.