Rechthoekige vlaggen ontwerpen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Rechthoekige vlaggen ontwerpen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Rechthoekige vlaggen ontwerpen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Rechthoekige vlaggen ontwerpen - needle Eigen productie en confectie

Rechthoekige vlaggen ontwerpen

Rechthoekige vlaggen ontwerpen - hoogformaatvlaggen_04

Bent u op zoek naar een digitaal textielbedrijf wat rechthoekige vlaggen ontwerpen kan voor u? Dan is Transform zeker het bedrijf voor u! Bij Transform krijgt u namelijk vele mogelijkheden op het gebied van rechthoekige vlaggen ontwerpen. Wij maken en bedrukken de rechthoekige vlaggen zoals u het graag wilt. U levert een ontwerp aan en wij doen de rest voor u, wij bedrukken de rechthoekige vlaggen met UV vaste inkt. Door UV vaste inkt vervaagt u vlag minder snel.

Meer informatie over rechthoekige vlaggen ontwerpen kunt u hier vinden.

 

 

 

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Hoogformaat vlaggen met stormconfectie 8013
Offerte aanvragen

Ook wel baniervlaggen genoemd. Deze hangen verticaal langs de vlaggenmast. Voor de lengte van de vlag wordt over het algemeen de helft van de mast genomen.


Als Transform produceren wij de mastvlaggen met stormconfectie. Dit betekent dat onze vlaggen met stormconfectie twee keer zo lang mee gaan dan een vlag zonder stormconfectie, dit is gemeten d.m.v. duurtesten. En onze vlaggen zijn niet 2x zo duur!

Niet overtuigd?
U wilt onze stormconfectie vlaggen eerst testen? Dat kan! Vraag ons reductie-test tarief voor 2 vlaggen, om tegelijk met uw huidige vlaggen op te hangen. Andere maten op aanvraag. Max. 1 testbestelling per klant. 

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Wimpel vlaggen 8017
Offerte aanvragen

Verandering doet opvallen!
Een bedrukte lintvlag of wimpel kan probleemloos op de plaats van uw normale rechthoekige vlag worden gehesen, maar ook op een andere manier trekt deze de aandacht. De langgerekte wuivende vorm van de reclamewimpel is bijzonder en afwijkend en daardoor extra opvallend!
Dit type wimpel is uitermate geschikt voor reclame in de vorm van korte pakkende teksten of internetadressen. De wimpel komt al bij weinig wind sierlijk in beweging. De lintvlag of wimpel is verkrijgbaar in verschillende maten, passend bij verschillende mastlengtes.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.