Reclamezuilen bestellen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Reclamezuilen bestellen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Reclamezuilen bestellen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Reclamezuilen bestellen - needle Eigen productie en confectie

Reclamezuilen bestellen

Reclamezuilen bestellen - roll-up_vdl

Goedendag! Allereerst leuk dat u op onze pagina terecht bent gekomen. Wij zijn hier enthousiast over omdat wij vernemen dat u hebt gezocht op “reclamezuilen bestellen” of iets wat hier op lijkt. Dit vinden wij fijn, omdat wij zo hopelijk nog een tevreden klant kunnen krijgen. Bij ons kunt u namelijk reclamezuilen bestellen in alle soort en maten. Wilt u bijvoorbeeld een logo bedrukt op een reclamezuil? Dat is bij Transform geen probleem. Heeft u echter nog geen ontwerp? Ook geen probleem, wij verzorgen deze namelijk graag voor u.

Bent u geïnteresseerd in de verdere mogelijkheden? Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op.

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Statafelhoezen en top-decks 2044
Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar bedrukte bekleding voor uw statafels, dan bent u bij Transform aan het juiste adres! Wij bieden bedrukte statafelbekleding als stretchhoesvolledige rechte hoes of alleen een topdeck.

Hiernaast kunt u ook kiezen voor bedrukte stretch statafelhoezen met uw eigen logo of afbeelding, dit is een unieke mogelijkheid. De opdruk van een beeltenis of logo is mogelijk op vijf zijden van de statafelrok: de bovenkant en de vier zijkanten.

De statafelrokken zijn gemaakt van een hoogwaardige polyester-spandex stretchstof. Al onze bedrukte statafelhoezen zijn wasbaar tot 30°C en kleurecht.

U kunt bij ons zowel de bedrukte stretchstatafelhoes bestellen als ook de statafel. Er zijn doorgaans twee typen statafels in omloop; de statafel met schaarvoet en de statafel met centrale voet. Voor beide type tafels zijn er statafelrokken beschikbaar.

Een bedrukte topdeck is een snelle oplossing bij statafels met een effen stretch hoes.

Natuurlijk adviseren wij u graag over de beste oplossing voor een bedrukte statafelhoes. Neem telefonisch contact op met Joke op telnr 0591-678282 of stuur een email naar Joke

U kunt ook direct een

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Combi stand bekleding 4042
Offerte aanvragen

Combinatie:

Het tegelijk bestellen van meerdere spanbanieren levert u prijsvoordeel op. Dit is interessant indien er meerdere beurzen samenvallen, of als u meerdere producten in uw assortiment heeft, of bij verschillende standmaten, of bij meerdere werkmaatschappijen in 1 holding.

Frieslijstbanners met bv. website adres, pakkende slogan of bedrijfsnaam en/of activiteit kunnen in combinatie meebesteld worden, evenals Roll-up banners voor een uniforme uitstraling.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Reclamezuilen (of lichtkolom) 5021
Offerte aanvragen

Frame & bedrukte textielhoes. De hoes is verwisselbaar en de kolom kan van binnenuit verlicht worden. Een draaiplateau kan daarbij voor rotatie zorgen.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Draag en opbergtas standwand Draagtas
Offerte aanvragen

Draag en opbergtassen

Bij aanschaf van een beurs achterwand die uit meerdere bedrukte full colour textielbanen bestaat biedt Transform de mogelijkheid om een draagtas te bestellen. De losse textielbanen worden opgerold en kunnen in deze tas opgeborgen worden.  

Deze tassen bieden ook direct bescherming en door de draagband is de tas makkelijk mee te nemen.

In één tas de complete beurs achterwand.

De draag- en opbergtas is uitgevoerd met rits en draagbanden.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Draag- en beschermtassen Tassen

Bij aanschaf van onze lichtgewicht marktkramen bieden wij de mogelijkheid om hierbij draag- en beschermtassen te bestellen. Deze tassen zijn geschikt om de marktkraam in op te bergen, als bescherming en natuurlijk om makkelijk mee te nemen.

De gehele marktkraam, het tafeldeel en de opbouw en bekleding kan in twee draagtassen worden opgeborgen.

De draag- en beschermtassen zijn afgestemd op het formaat van de verschillende marktkramen. Wij bieden de mogelijkheid om tassen met en zonder het logo van Transform te bestellen.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Foudraaltassen Tassenvaandels

Foudraaltassen

Bij aanschaf van een vaandel biedt Transform de mogelijkheid om ook een fourdraaltas te bestellen voor het vaandel. Zowel het vaandel als eventuele vaandel accessoires zoals een vaandelstok kunnen hierin worden opgeborgen.

Deze foudraaltas biedt ook direct bescherming voor het vaandel, en door het gemak van een draagband aan de tas, is het vaandel makkelijk mee te nemen. Hierdoor heeft u in één tas alles bij elkaar.

De foudraaltas is uitgevoerd met rits, wielen, handvat en draagbanden, formaat lxbxh 160x25x15 cm.

Offerte aanvragen
Meer info

© Copyright Transform BV 2018.