Roll-up banners ontwerpen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Roll-up banners ontwerpen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Roll-up banners ontwerpen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Roll-up banners ontwerpen - needle Eigen productie en confectie

Roll-up banners ontwerpen

Roll-up banners ontwerpen - roll-up_esdal_college

Roll-up banners ontwerpen

U heeft gezocht op iets soortgelijks zoals “roll-up banners ontwerpen”. Transform is een digitale textieldrukkerij, wij ontwerpen ook roll-up banners. U geeft ons een ontwerp of wij maken er één voor u. Dit ontwerp wordt op het gewenste formaat afgedrukt met de best mogelijke kleurweergave. Onze roll-up banners zijn in hoogte verstelbaar en u heeft de keuze uit een aantal formaten. Mocht u geen ontwerp hebben voor roll-up banners? Geen probleem! Ook dit kunnen wij voor u verzorgen

Direct roll-up banners ontwerpen bij Transform? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Meer informatie over roll-up banners ontwerpen bij Transform? Bezoek dan onze productpagina.

Voor overige vragen over roll-up banners ontwerpen, kunt u gerust contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met roll-up banners ontwerpen!

Roll-up banners ontwerpen was nog nooit zo eenvoudig!

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Beachvlaggen 2015
Beachvlaggen / Windbanners Een beachflag is uitermate geschikt als reclame-uiting. Inzetbaar op beurzen, evenementen en markten, als permanente uiting voor uw winkel of bedrijf, of als richtingaanwijzer bij vergaderingen, seminars of bijeenkomsten. Voor onze beachflags geldt: kwaliteit. Onze mast bestaat uit een aluminium delen, de grondbevestiging is stabiel en robuust. De vlag zelf wordt uitgevoerd met een tunnel van stevig bandmateriaal.
Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Combi stand bekleding 4042
Offerte aanvragen

Combinatie:

Het tegelijk bestellen van meerdere spanbanieren levert u prijsvoordeel op. Dit is interessant indien er meerdere beurzen samenvallen, of als u meerdere producten in uw assortiment heeft, of bij verschillende standmaten, of bij meerdere werkmaatschappijen in 1 holding.

Frieslijstbanners met bv. website adres, pakkende slogan of bedrijfsnaam en/of activiteit kunnen in combinatie meebesteld worden, evenals Roll-up banners voor een uniforme uitstraling.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Mobiele presentatiewanden 5019
Offerte aanvragen

De mobiele presentatiewanden van Transform bestaan uit op maat gemaakte frames, die met bedrukte reclamedoeken zijn bespannen, enkelzijdig of dubbelzijdig uitgevoerd. Deze mobiele presentatiewanden zijn overal inzetbaar, eenvoudig mee te nemen, simpel op- en af te bouwen en prijstechnisch voordelig.

De aankleding van uw presentatie kunt u eenvoudig wisselen door de bedrukte reclamedoeken te vervangen, zodat de presentatiewand een geheel nieuw aanzicht krijgt. Het frame bestaat uit lichtgewicht aluminium vierkant buis, systeemkoppelingen van kunststof en een strakke doekmontage. De frames worden bespannen met bedrukte textiel, die strak met speciaal noppentape op de profielbuizen worden bevestigd.

Omdat wij deze framebouw in eigen huis hebben, zijn diverse afmetingen en maatwerk in overleg vaak mogelijk.

Multifunctioneel
Deze unieke constructies zijn voor vele doeleinden geschikt zijn. Door de combinatie van schakelbare frames en bedrukte textielhoezen zijn de decoratieschermen op vele manieren toe te passen, als:
Roll-up banners ontwerpen - pijl Presentatiewand bij beurzen en tentoonstellingen 
Roll-up banners ontwerpen - pijl Afscheidingswand om ruimten aan het zicht te onttrekken 
Roll-up banners ontwerpen - pijl Decoratiescherm om een interieur te verfraaien 

Afwerking - Montage – Demontage
De frames zijn snel en eenvoudig, zonder gebruik van speciaal gereedschap, op te zetten. De enkelzijdig bedrukte banners zet u vast met klittenband, de dubbelzijdig bedrukte hoezen worden over de frames getrokken. Gedemonteerde decoratieschermen kunnen meestal in een personenauto worden vervoerd.

Dit kan als presentatiewand uit 1 stuk uitgevoerd worden, maar ook meerdere smallere schermen naast elkaar die in allerlei vormen te schakelen zijn (kamerscherm idee).

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Roll-up banners 5022
Offerte aanvragen

Luxe stijlvolle cassette van top kwaliteit. Gemakkelijk verwisselbare banner dankzij de kwalitatief hoogwaardige klikprofielen aan zowel boven-, als onderzijde. Na gebruik rolt het doek volledig op in de cassette. Het geheel kan gemakkelijk worden bewaard in één systeem.

U kunt uw ontwerp zelf aanleveren, maar de grafische medewerkers van onze DTP afdeling kunnen u ook helpen bij het maken van een stijlvol ontwerp. Het aanleveren van een bestand gebeurt in overleg en bij voorkeur digitaal.Offerte aanvragen
Meer info

© Copyright Transform BV 2018.